مرادی: هدف از نظارت‌ها ارتقای کیفیت نان و حمایت از نانوایان است

خبرگزاری مهر یکشنبه 27 مهر 1404 - 23:00
سنندج- معاون برنامه‌ریزی فرماندار سنندج گفت: هدف از نظارت‌ها صرفاً برخورد نیست، بلکه ارتقای کیفیت نان، جلوگیری از هدررفت آرد یارانه‌ای و حمایت از نانوایان قانون‌مند مدنظر است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اشرف مرادی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدیدهای مشترک از واحدهای نانوایی شهرستان سنندج اظهار کر: بازدید از واحدهای خبازی در راستای نظارت بر فعالیت آنها و نوع پخت نانوایی‌ها انجام می‌کیرد.

وی افزود: هدف از نظارت‌ها صرفاً برخورد نیست، بلکه ارتقای کیفیت نان، جلوگیری از هدررفت آرد یارانه‌ای و حمایت از نانوایان قانون‌مند مدنظر است.

وی یادآور شد: بازدید مشترک از واحدهای خبازی سنندج برای ساماندهی عرضه نان و مقابله با تخلفات انجام می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی فرماندار سنندج تصریح کرد: ساماندهی واحدهای نانوایی و مقابله با تخلفات در حوزه آرد و نان از اولویت‌های فرمانداری است و این گشت‌ها به‌صورت منظم ادامه خواهد یافت.

مرادی: هدف از نظارت‌ها ارتقای کیفیت نان و حمایت از نانوایان است

مرادی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

در این بازدیدها که به‌منظور نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی به‌ویژه واحدهای آزادپز و فاقد مجوز برگزار شد، اکیپ مشترکی متشکل از نمایندگان فرمانداری، اداره تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی و سایر اعضای کارگروه آرد و نان، وضعیت پروانه کسب، نحوه تأمین و مصرف آرد، رعایت نرخ‌های مصوب و کیفیت نان را بررسی کردند.

همچنین از تعدادی از واحدهای فاقد مجوز مقادیر قابل توجهی آرد قاچاق کشف و ضبط شد که برای پیگیری‌های قانونی به مراجع ذی‌ربط ارجاع شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.