درمان کبد چرب و افزایش طول عمر با این میوه خوشمزه

دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 19:19
یکی از محور‌های این تحقیق بررسی تاثیر انگور بر کبد چرب بود، وضعیتی که با رژیم‌های غذایی پرچرب رایج در جوامع غربی یک نگرانی اصلی است.

تحقیقات اخیر که توسط دکتر جان پزوتو و تیمش در دانشگاه وسترن نیوانگلند انجام شده است، یافته‌های شگفت انگیزی درباره مزایای انگور کسب کرده است و نشان می‌دهد که مصرف انگور بر سلامت و طول عمر تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، این مطالعه پیشگامانه که در مجلات علمی مختلف منتشر شده است، به فواید بی‌شمار گنجاندن انگور در رژیم غذایی، و تاثیرات مختلف آن از سلامت کبد گرفته تا عملکرد خوب مغز و حتی ژنتیک اشاره دارد.

یکی از محور‌های این تحقیق بررسی تاثیر انگور بر کبد چرب بود، وضعیتی که با رژیم‌های غذایی پرچرب رایج در جوامع غربی یک نگرانی اصلی است.

یافته‌های این مطالعه قابل توجه بود؛ مصرف مقداری انگور معادل کمتر از دو فنجان در روز نه تنها از پیشرفت کبد چرب جلوگیری می‌کند، بلکه تاثیر قابل‌توجهی بر افزایش طول عمر در افراد داشت.

جنبه جالب دیگری از تحقیقات دکتر پزوتو که در مجله Food & Nutrition منتشر شد، به چگونگی تاثیر انگور بر متابولیسم پرداخت. این یافته‌ها فراتر از بیان ژنتیکی بود و نشان می‌داد که انگور می‌تواند فرآیند‌های متابولیک را تغییر دهد.

تحقیقات گسترده‌ای در انتخاب نوع غذا‌ها و تاثیر آن‌ها در فرآیند‌های متابولیک بدن صورت گرفته است، ولی ظاهراً انگور در این میان به عنوان یک بازیگر کلیدی محور اصلی تحقیقات قرار گرفته است.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.