«تابناک با تو» - سوز سرمای زمستان نه تنها ما را وادار به پوشیدن لباسهای بیشتر میکند که عادات غذاییمان را نیز تغییر میدهد، زیرا افراد بیشتر سعی میکنند غذاهایی را در رژیم غذایی خود بگنجانند که بتواند آنها را گرم نگه دارد و در برابر سرماخوردگی و سرفه از آنها محافظت کند.
افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف به راحتی در برابر عفونتهای ویروسی آسیب پذیر هستند. بنابراین، برای سالم ماندن در این فصل، مهم است که مواد خوراکی را در رژیم غذایی خود بگنجانید که به افزایش ایمنی بدن کمک میکند. تعجب خواهید کرد اگر بدانید که برخی از «سبزیجات ریشهای» وجود دارند که در این فصل به راحتی در دسترس هستند و میتوانند به سلامت شما کمک کنند. در این مطلب به تعدادی از مهمترین آنها پرداختهایم.
هویج
با فرا رسیدن فصل زمستان، هویج قرمز نیز به وفور در بازارها یافت میشود. هویج، سرشار از بتاکاروتن، منبع غنی ویتامین A است. به همین دلیل است که به بهبود سلامت چشم کمک میکند. هویج دارای مقادیر زیادی فیبر نیز هست که فرآیند متابولیک (سوخت وساز) را بهبود میبخشد.
زنجبیل
استفاده از زنجبیل در فصل زمستان فواید زیادی دارد. مواد مغذی مختلف موجود در زنجبیل باعث افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) میشود. ترکیبات آن مانند جینجرول و شوگائول برای تحریک آنزیمهای گوارشی مناسب است. علاوه بر این، ماهیت ترموژنیک آن دمای بدن را کاهش میدهد و در نتیجه فعالیت متابولیک را افزایش میدهد.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین برای بیماران دیابتی یک موهبت است. این نوع سیب زمینی به کنترل سطح قند خون کمک میکند. سیب زمینی شیرین سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند فیبر، ویتامینهای A و C و بتاکاروتن است که فواید زیادی برای سلامتی در زمستان دارد. این سبزی به طور طبیعی شیرین، سرشار از فیبر بالا است که به کاهش سرعت جذب قند کمک میکند. همچنین میتواند احتمال مقاومت