گیاه قاصدک بمب خاصیت است!

فرارو پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403 - 21:03
شیره‌ موجود در ساقه‌های آن دوباره به‌عنوان داروی مردمی مصرف می‌شود. گفته می‌شود که شیره‌ موجود در ساقه‌های آن برای بیماری‌های پوستی، سنگ کلیه و حتی بیماری نقرس مفید است.

گیاه قاصدک به‌دلیل اثرات مثبت آن بر سلامتی، روزبه‌روز بیشتر مورد مطالعه قرار می‌گیرد. این گیاه دارویی که تقریباً در همه جا یافت می‌شود، به عنوان “داروی مردمی” شناخته می‌شود و فواید آن بی‌شمار است.

به گزارش عصر ترکیه، گل‌های زرد قاصدک در میان سبزیجات، نوید دهنده بهار هستند. وقتی این گل‌های ظریف را می‌بینیم، آن‌ها را در دست می‌گیریم و فوت می‌کنیم. با این حال، این گیاه شگفت‌انگیز فواید زیادی دارد.

سرشار از کلسیم، استخوان‌ها را تقویت می‌کند

گیاه قاصدک معجزه آسا که فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد، حاوی پتاسیم و ویتامین‌های مختلف است. ویتامین‌های A و C موجود در آن نقش مهمی در سلامتی انسان دارند. علاوه بر این، قاصدک که از نظر کلسیم نیز غنی است، از سلامت استخوان حمایت می‌کند و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

دکتر اسرا اوجار سوزمن، دانشیار گروه تولید گیاهی و حیوانی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه جمهوری سیواس، با بیان اینکه گیاه قاصدک گیاهی بسیار شناخته شده است، گفت: “۵۱ گونه از گیاه قاصدک وجود دارد.

از این ۵۱ گونه، ۱۶ گونه در ترکیه بومی هستند. قاصدک به عنوان “داروی مردمی” به طور گسترده استفاده می‌شود. فواید آن بی‌شمار است. ”

گل‌ها، ساقه‌ها و ریشه‌ها نیز مفید هستند

سوزمن با اشاره به اینکه گیاه قاصدک بی‌ریشه و در محیط به طور گسترده پخش می‌شود، فواید این گیاه را به شرح زیر بیان کرد:

این گیاه را همه جا می‌توان دید. حتی می‌توانیم بذر‌های آن را به صورت توپ و خوشه ببینیم.

گل‌ها، ساقه‌ها و ریشه‌های آن برای مصارف مختلف استفاده می‌شود.

ریشه‌های آن را می‌توان خشک کرد و به عنوان قهوه قاصدک تلخ مصرف کرد.

البته لازم است که این موارد بیشتر مورد بررسی قرار گرفته و بانک اطلاعاتی مشخصی ایجاد شود. ما در این راستا گیاهان را جمع آوری می‌کنیم.

آن‌ها را ارزیابی می‌کنیم و به ارزش آن‌ها نگاه می‌کنیم. این تحقیقات را در مرکز تحقیقات و کاربرد فناوری پیشرفته دانشگاه جمهوری سیواس انجام می‌دهیم. در اینجا آزمایشگاه گیاهان دارویی و معطر داریم. با استفاده از تجهیزات مختلف موجود در آزمایشگاه می‌توانیم انواع آنالیز‌ها را انجام دهیم.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.