نکات لعاب دار شدن خورشت کرفس | فیلم

چهارشنبه 12 مهر 1402 - 11:49
رکنا: خورشت کرفس از خورشت های خوشمزه ایرانی است.
نکات لعاب دار شدن خورشت کرفس | فیلم

به گزارش رکنا، خورشت کرفس برای اینکه لعاب دار شود و به اصطاح جا بیفتد باید یکسری نکات را رعایت کنید که به آن می پردازیم.

مواد لازم:

گوشت: 450 گرم

کرفس: 300 ۰گرم

جعفری و برگ کرفس: 200 گرم

نعنا: 50 گرم

سبزی قرمه: 150 گرم

پیاز : یک عدد بزرگ

ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، آبغوره و زعفران: به مقدار لازم

نکات مهم در پخت خورشت کرفس

برای لعاب دار شدنش حتما پیاز را رنده کنید.

آب را هم تا جایی بریزید که روی گوشت ها را بپوشاند.⠀

بگذارید 3 ساعت قشنگ با شعله کم بپزد تا لعاب دار و جاافتاده شود. 20 دقیقه آخر هم درش را نیم باز بگذارید تا قشنگ رویش روغن ببندد.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.