۷ غذای هیجان‌انگیز و ناشناخته با توت فرنگی

جمعه 10 آذر 1402 - 12:18
توت فرنگی میوه‌ای بسیار مغذی است که اغلب ازآن در دسر‌ها یا سالاد‌ها استفاده می‌شود و در موارد بسیار دیگری نیز به تنهایی به عنوان یک میوه خوشمزه صرف می‌شود.

توت فرنگی میوه‌ای بسیار مغذی است که اغلب ازآن در دسر‌ها یا سالاد‌ها استفاده می‌شود و در موارد بسیار دیگری نیز به تنهایی به عنوان یک میوه خوشمزه صرف می‌شود.

به گزارش برترین ها، اما شیوه استفاده از توت فرنگی تنها محدود به این دو یا سه روش خاص نیست. فراتر از دسر یا سالاد، شیوه‌های زیادی برای استفاده از توت فرنگی به عنوان یک ماده غذایی وجود دارد. در این مطلب نگاهی کرده‌ایم به فهرستی از موارد دیگر استفاده از توت فرنگی.

کاسه اسموتی و توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را با ماست یونانی مخلوط کنید و برای تازه جلوه کردن کاسه اسموتی، مقداری شیر بادام در آن بریزید و بالای آن را با گرانولا (نوعی غلات صبحانه)، دانه‌های چیا و ذره‌ای عسل، تزئین کنید.

بروسکتای توت فرنگی بالزامیک

تنوع غذایی خود را با بروسکتای توت فرنگی بالزامیک (بروسکتا: نوعی پیش غذای ایتالیایی) ارتقا دهید. توت فرنگی خرد شده را با سرکه بالزامیک و ریحان تازه ترکیب کنید آن را روی برش‌هایی از نان غلات باگت بریده شده قرار دهید و از طعم‌های متفاوت و متنوع آن لذت ببرید.

سس توت فرنگی

توت فرنگی، پیاز قرمز و هالوپینو را برای درست کردن یک سس خوشمزه توت فرنگی خرد کنید. این معجون را با مرغ گریل شده یا ماهی که مواد غذایی کم کالری هستند برای طعم دادن ترکیب کنید.

مربای توت فرنگی و دانه چیا

توت فرنگی و دانه چیا را به آهستگی بجوشانید و مقداری عسل به آن بیافزائید و جایگزینی سالم برای مربا‌های فروشگاهی ارائه دهید. این مربا را روی نان غلات کامل بمالید یا آن را با ماست مخلوط کیند تا ترکیب غذایی مغذی ایجاد شود.

توت فرنگی و مرغ شکم پر با اسفناج

سینه‌های مرغ را رول کرده و میان آن را با توت فرنگی، اسفناج و پنیر فتای خرد شده پر کنید. این ترکیب غذایی اصلی مملواز پروتئین را تا زمان طلایی شدن، سرخ کنید و سپس از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.

تست آووکادو – توت فرنگی

طعم تست آوودکادوی خود را با اضافه کردن توت فرنگی‌های برش داده شده ارتقا دهید. بافت نرم و خامه‌ای آووکادو به خوبی با شیرینی توت فرنگی روی «نان غلات کامل» جفت می‌شود.

توت فرنگی‌های گریل شده

توت فرنگی‌ها را به سیخ بکشید و آن‌ها را برای چند دقیقه روی آتش کباب کنید. این سیخ خاص کباب را به عنوان دسر کبابی یا به عنوان مکل غذایی شیرین در کنار گوشت‌های گریل شده قرار دهید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.