بومی سازی تراشه تشخیص کیفیت گوشت

دوشنبه 27 فروردین 1403 - 21:02
متخصصان یک واحد فناور موفق شدند تراشه تشخیص انواع گوشت حلال از حرام را داخلی سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، از این تراشه در صنایع فرآورد‌های گوشتی برای تشخیص فرآورده‌های تقلبی و مواد به کار رفته در محصولاتی، چون سوسیس، کالباس و انواع کباب‌ها استفاده می‌شود.
(گزارش)

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.