آنچه از خواص چای آبی نمی دانید!

یکشنبه 29 بهمن 1402 - 11:07

به گزارش بهداشت نیوز، چای آبی به عنوان چای نخود آبی یا نخود پروانه‌ای نیز شناخته می‌شود. از سلامت قلب گرفته تا سلامت مغز و متابولیسم، چای آبی به ارتقای سلامت کلی کمک می‌کند.

فواید چای آبی برای سلامتی
 سرشار از آنتی اکسیدان: طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، ماده خام چای آبی حاوی مقدار بیشتری آنتی اکسیدان است که ترکیباتی هستند که به حذف رادیکال‌های آزاد از بدن کمک می‌کنند و ظاهر برخی از بیماری‌ها را محدود می‌کنند.

آنتی اکسیدان‌های موجود در این چای آبی همچنین از پراکسیداسیون لیپیدی محافظت می‌کند که غشای سلولی را از بین می‌برد و پیری را تسریع می‌کند.

سلامت قلب را ارتقا می‌دهد: همچنین ثابت شده است که چای آبی ممکن است سلامت قلب را تقویت کند، زیرا به کاهش عوامل خطر مانند فشار خون و سطح کلسترول کمک می‌کند.

مطالعات نشان داده اند که عصاره گل نخود ممکن است فشار خون را از طریق خواصی که رگ‌های خونی را گشاد می‌کند، کاهش دهد؛ که به انبساط عروق خونی برای تقویت جریان خون کمک می‌کند.

خواص ضد دیابت: چای آبی همچنین به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌های موجود در عصاره چای آبی ممکن است آنزیم‌های هضم کننده کربوهیدرات را مهار کنند.

این مطالعه بیان کرد که آنزیم‌هایی مانند آلفا گلوکوزیداز روده، آلفا آمیلاز پانکراس و ساکاراز روده در چای آبی وجود دارند.

بهبود سلامت مغز: بر اساس مطالعات، چای آبی ممکن است حافظه را بهبود بخشد و از زوال شناختی جلوگیری کند.

مطالعات حیوانی نشان داده است که همراه با حافظه به بهبود از دست دادن حافظه در بیماری آلزایمر کمک می‌کند.

خواص ضد قارچی و ضد میکروبی: چای آبی دارای خواص ضد قارچی و ضد میکروبی است که از چندین نوع عفونت جلوگیری می‌کند.

منبع: مجله سلامت

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.