خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تحولات فلسطین و حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح که با موجی از مخالفتهای جهانی رو به رو شد، مورد توجه اکثر روزنامههای عربی قرار گرفته است به طوریکه این روزنامه لشکرکشی تل آویو به رفح را با حمایتهای آمریکا و هماهنگی مصر دانسته اند.
روزنامه المراقب العراقی در خصوص عملکرد محور مقاومت نوشت: پایداری افسانهای محور مقاومت معادلات را برای استکبار جهانی تغییر میدهد. از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون محور مقاومت در منطقه خاورمیانه نقش محوری ایفا کرده و معادلات نبرد را به نفع مقاومت اسلامی تغییر داده است.
این در حالی است که جریان استکبار جهانی به فروپاشی نوار غزه طی تنها چند روز دل خوش کرده بود اما با یک پایداری تاریخی که از اصل اتحاد میادین نبرد در میان جریانهای مقاومت نشأت گرفته رو به رو شد. این مقاومت ممکن است در آینده نزدیک هژمونی غرب را بر منطقه از هم متلاشی کند.
بسام البدارین نویسنده اردنی روزنامه القدس العربی در مقالهای تحت عنوان «اردن و یک جشن مسموم: کنار گذاشتن گروههای مقاومت» نوشت: هرگونه تصمیم و یا اقدامی از سوی مقامات اردنی در زمینه بی توجهی به سیاست رسمی کشورهای عربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر کنار گذاشتن جنبش حماس و گروههای مقاومت از آینده نوار غزه بعد از پایان جنگ، بی تدبیری به شمار میرود به ویژه آنکه شاهد حاکم شدن یک جو ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی در میان افکار عمومی اردن و در مقابل حمایت آنها از مقاومت فلسطین هستیم.
روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی در خصوص اوضاع رفح نوشت: به دور از نمایشهای تبلیغاتی رژیم صهیونیستی، اطلاعات منتشر شده بیانگر آن است که عملیات علیه رفح با حمایت آمریکا و هماهنگی مصر صورت گرفته و هدف از آن، اعطای یک پیروزی خیالی به کابینه نتانیاهو بعد از گذشت هفت ماه از آغاز تجاوز به نوار غزه و همپیمانان راست گرای تندروی او است. علاوه بر این، در نظر آمریکا و رژیم صهیونیستی به دست گرفتن کنترل گذرگاه رفح میتواند زمینه ساز «اداره مدنی» نوار غزه بعد از جنگ به دور از جنبش حماس باشد.
روزنامه رأی الیوم در مقالهای با تیتر «مساله فلسطین تبدیل به مساله نخست آمریکا شده و سرنوشت انتخابات این کشور را تعیین می کند» نوشت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر برای فریفتن حاکمان سعودی و مجبور کردن آنها به فریفتن حاکمان دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تلاش میکند. بایدن می کوشد این کشورها را به سمت همکاری با تل آویو بدون توجه به تمام جنایات این رژیم در نوار غزه سوق دهد. ما شاهد خیزش دانشجویان در آمریکا و اروپا علیه سیاستهای این کشورها در حمایت از اسرائیل هستیم. بدین ترتیب فلسطین به تاثیرگذارترین مساله در انتخابات آمریکا و اروپا طی ماه جاری و یا ماه آتی تبدیل شده است.
روزنامه سوری الثوره درباره غزه نوشت: غزه که در خون غلطیده نیازی به بیانیههای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ندارد بلکه به اقدامات عملی برای توقف این نسل کشی و مهار قاتلی که پشتش به وتوی آمریکا گرم بوده محتاج است.
علاوه بر شهر غزه، خان یونس، جبالیا و النصیرات اینک نوبت به رفح رسیده و این شهر تبدیل به یکی دیگر از موارد موجود در بانک اهداف رژیم صهیونیستی و جنگندههای متجاوز این رژیم شده است. کشتار رژیم صهیونیستی از سوی جامعه بین الملل تأیید میشود و تمام شعارهای حقوق بشری بی فایده و پوچ مینماید.
روزنامه العربی الجدید با تیتر «درباره پدرهایی که دیگر نیستند» نوشت: پدرهای قهرمان در نوار غزه جان خود را برای به دست آوردن یک کیسه آرد در صفهای طولانی تحت محاصره تانکهای رژیم صهیونیستی از دست میدهند. خمپارهها از بالای سر آنها عبور میکند و پهپادها به هر سو تیراندازی میکنند. نبود آنها باعث میشود کودکانی که با گرسنگی در چادرها از خواب بیدار میشوند علاوه بر تمام دردها و رنجهای موجود، با غم بی پدری نیز آشنا شوند. این کودکان خیلی زود بزرگ میشوند چرا که باید مسئولیت سنگینی که پدرانشان به دوش میکشیدند آنها با خود حمل کنند.
روزنامه سوری الوطن در خصوص فلسطین نوشت: تانکهای رژیم صهیونیستی تنها چند دقیقه بعد از عبور از گذرگاه رفح جنایات جدیدی را در این شهر ثبت کردند. این حمله رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و به بهانه یک عملیات محدود انجام گرفته است. حملهای که با یورش تانکهای اسرائیلی و به دست گرفتن کنترل گذرگاه کرم ابوسالم و نصب پرچم این رژیم مجعول در نزدیکی مرزهای مصر آغاز شد. این در حالی است که جنبش حماس ساعتی قبل از آن با توافق آتش بس موافقت کرده بود. تل آویو مدعی شد که این توافق درخواستهای اصلی رژیم صهیونیستی را اجابت نمیکند!