چرا تصور چای بدون شیرینی برای ما غیرممکن است؟

پنج شنبه 23 فروردین 1403 - 01:13
اسکن مغز نشان می‌دهد که آمیگدال با بو قوی‌تر از تصاویر فعال می‌شود؛ بنابراین بوی چای و شیرینی به تنهایی می‌تواند به عنوان ماشین زمان عمل کند و ما را به دوران کودکی شاد بازگرداند.

نتایج مطالعات یک متخصص سلامت روده در کالج کینگ لندن که آخرین تحقیقات را در مورد تأثیر غذا بر میکروبیوم و خلق و خو را بررسی کرده است، می‌تواند جواب دقیق و علمی برای سوال ما داشته باشد.

به گزارش تلگراف، اولین مورد روانی است و از ناحیه‌ای از مغز به نام آمیگدال سرچشمه می‌گیرد. "این ترکیبات جادویی دستپخت معمار خاطرات عاطفی ماست که غذا‌های خاص را با احساس، زمان یا مکان خاصی مرتبط می‌کند. " اسکن مغز نشان می‌دهد که آمیگدال با بو قوی‌تر از تصاویر فعال می‌شود؛ بنابراین بوی چای و شیرینی به تنهایی می‌تواند به عنوان ماشین زمان عمل کند و ما را به دوران کودکی شاد بازگرداند.

از سوی دیگر قدرت ترکیب عزیز چای و شیرینی مسلما بیشتر از بوی وسوسه برانگیز آن است. غذا‌های غنی از کربوهیدرات و شیرین مانند شیرینی‌ها هسته اکومبنس - به اصطلاح "منطقه لذت" مغز را فعال می‌کنند - به ما دوپامین بالا می‌دهد. به همین سادگی، چای و شیرینی مزه خوشحالی می‌دهد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.