جهانبخش نژادجواد اظهار کرد: در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت، خواستار همکاری گستردهتر بانکهای عامل هستیم تا اقشار آسیبپذیر با سهولت بیشتری بتوانند با دریافت تسهیلات اشتغالزایی وارد بازار کار شوند.
وی ضمن قدردانی از همکاری بانکهای عامل در سال گذشته، گفت: به همت بانکهای عامل و اعطای تسهیلات قرضالحسنه، شاهد خودکفایی ۲۰۰۰ مددجوی تحت حمایت در سال ۱۴۰۲ بودیم.
نژادجواد بیان کرد: امیدواریم امسال هم با همکاریهای همهجانبه بتوانیم به تعهدات خود در زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت عمل کنیم، افزود: در سالجاری از مجموع تعهد اشتغال استان، ایجاد ۲۷۰۰ فرصت شغلی در سطح استان اردبیل بر عهده کمیته امداد خواهد بود.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل خاطرنشان کرد: ایجاد فرصتهای شغلی در زمینههای صنعتی، کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، خدمات و سایر عرصههای تولیدی مد نظر کمیته امداد استان اردبیل قرار دارد که با همیاریهای هر چه بیشتر میتوانیم به این مهم دست یابیم.
وی حداکثر سرانه پرداختی برای تسهیلات خوداشتغالی را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: براساس تعهدات، این نهاد باید ۶۴۷ فرصت شغلی جدید را در مناطق محروم استان اردبیل ایجاد کرده و همچنین ایجاد ۲۰۵۳ اشتغال پایدار نیز به سایر مناطق استان اختصاص دارد.
نژادجواد توسعه مناطق محروم و مرزی را از برنامههای مهم کمیته امداد عنوان کرد و افزود: طبق هماهنگیهای صورت گرفته تلاش داریم با شناسایی دقیق ظرفیتهای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، با ایجاد اشتغال پایدار به توسعه این مناطق کمک کنیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل یادآور شد: به کارگماری مددجویان از طریق بنگاههای اقتصادی و بخش خصوصی با تقبل حق بیمه کارفرمایان از طریق کمیته امداد نیز از دیگر رویکردهای این نهاد در توانمندسازی خانوار تحت حمایت است.
انتهای پیام