حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی عصر روز (دوشنبه) در حاشیه بازدید اعضای کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بخش های فرهنگی، تاریخی و ورزشی شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بودجه فرهنگی کشور در سال های گذشته نیم درصد از کل بودجه بود که در این دوره این عدد به سه و نیم درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه افزایش بودجه فرهنگی موجب رفع کاستی ها و مشکلات در بخش های مرتبط می شود، خاطرنشان کرد: مجلس به دنبال افزایش بودجه ادارات فرهنگی و ورزشی است.
آقاتهرانی یادآرو شد: اعضای کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با سفر به نقاط مختلف کشور و استان تهران به دنبال شناسایی نقاط ضعف و قوت هستند تا بتوانند به خوبی حمایت های لازم را از بخش های مختلف فرهنگی انجام دهند.
وی با اشاره ارتباط خوب بین مجلس و دولت، اظهار داشت: اعضای کمسیون فرهنگی مجلس به صورت مستقیم با سه وزیر ورزش و جونان، میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت ارشاد ارتباط دارند و می توانند به خوبی وضعیت موجود را برای افزایش بودجه و رسیدگی ها مختلف به وزرا تبیین نمایند.
رییس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سایر وزارتخانه ها نیز به صورت غیر مستقیم با این کمسیون در ارتباط هستند و همین مثله موجب می شود نیازهایی که نمایندگان مردم در بازدید از نقاط مختلف احصاء می شود به گوش متولیان امر برسد.
آقاتهرانی با تاکید براینکه حضور نمایندگان در میان مردم باید موجب تغییر وضعیت و بهبود شرایط موجود شود، اضافه کرد: مردم پس از بازدید نمایندگان مجلس از نقاط مختلف به زودی تغییر را در محلات خود خواهند دید.
وی درباره سفر اعضای کمسیون فرهنگی مجلس به شهرری نیز گفت: اعضای این کمسیون در وهله اول برای زیارت سید الکریم(ع) به قبله تهران آمدند و وهله دوم بازدید و شناسایی مشکلات این بخش جنوبی پایتخت در دستور کار قرار گرفت.
آقاتهرانی ادامه داد: مردم ولایت مدار شهرری جزو کوخ نشینانی هستند که متاسفانه آنگونه که باید به نیازهای آنان توجه نشده است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسین جلالی نماینده رفسنجان، امیرحسین بانکی پور نماینده اصفهان، احمد راستینه نماینده شهرکرد، حجت الاسلام سیدصادق طباطبایی نماینده اردستان، محمدمهدی فروردین نماینده فارس، غلامرضا منتظری نماینده گرگان، و حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی، بیژن نوباوه، زهره سادات لاجوردی و سیدعلی یزدی خواه نمایندگان مردم تهران از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بودند که امروز(دوشنبه) به منظور بررسی مسائل و مشکلات حوزه های فرهنگی و ورزشی ری وارد این شهرستان شدند.
وجود ۱۹۸ اثر باستانی بیانگر میراث با ارزش فرهنگی شهرستان ری است از جمله برج و باروی ری شهر باستانی مامورین، برج طغرل، آتشکده تپه میل و قلعه دیر، وجود ۳۲ بقه متبرکه از جمله حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) (سالانه بالغ بر ۱۱ میلیون زائر دارد) وامامزادگان مجاور و مقابر عالمان و مشاهیر دین علم ادب همچون محمد بن زکریای رازی، شیخ صدوق، شیخ ابوالفتح رازی و شیخ کلینی که نشان از جایگاه والای تاریخی ری دارد.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.