به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، قرارگاههای جهادی و خدمات اجتماعی در شهرستان کاشان با هدف شناسایی افراد نیازمند در جامعه و رفع بخشی از نیازهای آنان در حوزههای مختلف آغاز به کار کرد.
عملکرد تحسینبرانگیز این قرارگاههای جهادی در شهرستان کاشان موجب گسترش آنان شد و از این رو موجب شد تا بخش بیشتری از جامعه نیازمند در شهرستان کاشان تحت پوشش حمایتهای این نهادهای مردمی قرار بگیرند.
عفت پدرامفر در این زمینه با بیان اینکه قرارگاههای جهادی و خدمات اجتماعی شهرستان کاشان از مردم، با مردم و برای مردم است، اظهار داشت: پتانسیل قرارگاههای جهادی کاشان تا به اندازهای است که میتوان مدعی شد که هیچ نهادی قدرت این نهاد مردمی را ندارد.
وی با بیان اینکه بیش از 28 میلیارد تومان سال گذشته توسط قرارگاههای جهادی جمعآوری و هزینه شده است، افزود: هیچ نهاد دولتی چنین بودجه و قدرت شناسایی را ندارد و این نشان از جایگاه بالا و قدرت این نهاد مردمی است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کاشان با بیان اینکه قرارگاههای جهادی و خدمات اجتماعی شهرستان کاشان بازوان و چشم شورای شهر هستند، ابراز داشت: اقداماتی که قرارگاه های جهادی انجام می دهند نیاز به شهر است چراکه این قرارگاهها به جزئیات نیازهای نیازمندان منطقه کاشان اشرافیت دارند.
وی با بیان اینکه پیشنهاد میشود نمایندهای از هر قرارگاه جهادی به مرور در جلسات علنی شورای شهر حضور پیدا کنند، گفت: پیشنهادات این افراد یقیناً می تواند در تصمیمهای شورای شهر کاشان دخیل و موثر باشد.
پدرام فر با بیان اینکه درخواستهای قرارگاههای جهادی میتوان در کمیسیونهای تخصصی شورای شهر به صورت ویژه مورد بحث و بررسی قرار داد، تصریح کرد: قرارگاههای جهادی به صورت عزتمدارانه امدادرسانی میکنند و یقینا واژه ولی نعمتان برازنده این نوع خدمت رسانی به نیازمندان است.
وی ضمن تاکید بر همه جانبهگری در شناسایی نیازها توسط قرارگاههای جهادی و خدمات اجتماعی شهرستان کاشان تاکید کرد: معتمدان باید انتخاب قرارگاههای جهادی و از طرف محلات باشند و این موضوع باید مد نظر قرار داده شود.
انتهای پیام/801/ی