به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران عصر امروز در مراسم گرامیداشت شهید دکتر مصطفی چمران که با حضور جمعی از مردم و مسئولان در صحن اصلی مسجد انقلاب ساوه برگزار شد، اظهار کرد: شهید دکتر چمران یک فرهیخته عرصه علمی، مجاهد در راه خدا و یار وفادار امام و انقلاب بود که یک لحظه هم از یاد خدا غافل نشد.
وی شهید چمران را الگوی عملی و میدانی برای آحاد مختلف مردم دانست و با بیان اینکه آوازه مجاهدت چمران در آن سوی مرزها نیز به گوش ملتها رسیده، گفت: اگرچه عمر ظاهری شهید چمران خیلی طولانی نبود اما نحوه خدمتش به مردم و نظام عمقی بود و باید برای الگو برداری از این رفتارها بررسیهای دقیق انجام داد.
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی کشور از درون و بیرون درگیر جنگ بود، ادامه داد: شهید دکتر چمران در دورانی که اوج فعالیت منافقین و معاندین بود با روحیه جهادی پای به عرصه نبرد با مزدوران و دشمنان نظام گذاشت و با موفقیت از این عرصه عبور کرد.
فضلی عنوان کرد: در دورانی که تشخیص حق و باطل به مثابه لبه شمشیر بود و مبارزه و مجاهدت از حساسیتهای بالایی برخوردار بود، این شهید گرانقدر با تفکرات هوشمندانه خود عرصه را بر این افراد تنگ کرد.
وی با تاکید بر حضور شهید چمران در بزنگههای حساس در برهههایی از زمان که تهدیدات دشمن احساس میشد، امیدآفرین بود، بیان کرد: چمران موقعیت شناس بود و با درک درستی که از شرایط داشت جهادگونه خود را پرچمدار دفاع از این انقلاب میکرد.
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه ایجاد ستاد جنگهای نامنظم را یکی از توانمندیهای شهید چمران دانست و اضافه کرد: شهید چمران نمونه بارزی از یک شخصیت بینظیر در طول انقلاب و دفاع مقدس بود که با کوله باری از تجربیات با بهرهمندی از کمک مردم به عنوان رکن اصلی انقلاب نسبت به سازماندهی گروههای مردمی برای دفاع از کشور اقدام کرد که مهمترین نمونه آن مبارزه با گروههای ضد انقلاب در پاوه بود.
فضلی شهید چمران را اهل ایثار و جهاد معرفی کرد و یادآور شد: شهید دکتر مصطفی چمران یک ولاییِ اهل ایثار و جهاد بود و توجه به آرمانهای دین و رهبری را بر خود حجت میدانست و با پایبندی به اصول اصلی انقلاب یعنی فقرزدایی، خدمت صادقانه، رضایت الهی، استقلال کشور و مبارزه با دشمنان تاکید داشت.
به گزارش فارس این مراسم با حضور آحاد مختلف مردم و مسؤولان در مسجد انقلاب ساوه برگزار شد و پخش کلیپهایی از شهید چمران، اجرای سرود و تجلیل از همرزمان شهید چمران و برخی اساتید بسیجی دانشگاه بعنوان دیگر بخشهای این برنامه بود.
شهید مصطفی چمران متولد ۱۳۱۱ در روز ۳۱ خردادماه سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه بر اثر برخورد ترکش خمپاره دشمن به فیض شهادت رسید. روستای چمران ساوه در بخش نوبران زادگاه پدری این شهید والامقام است.
انتهای پیام/س