به گزارش بهداشت نیوز، محققان به علت فقدان مطالعات دقیق در مورد تأثیر طولانی مدت رژیم غذایی و ورزش بر طول عمر و سلامت، تصمیم به پر کردن شکاف و تحقیق در این زمینه گرفتند. تحقیقات کوتاهمدتی وجود داشت که نشان میداد فعالیت بدنی با شدت بالا ممکن است برخی از اثرات مضر پرخوری را خنثی کند. اما سوال اصلی این بود که آیا ورزش می تواند خطرات ناشی از یک رژیم غذایی بد را در دراز مدت جبران کند یا خیر.
مطالعه جدید با بررسی و ردیابی دادههای سلامت بیش از یک چهارم میلیون نفر، نشان داد افرادی که به شدت ورزش میکنند ولی رژیم غذایی مناسبی ندارند، به طور قطع کماکان وضعیت بهتری نسبت به افرادی دارند که اصلاً ورزش نمیکنند، اما فواید فعالیت بدنی قطعاً با بهبود کیفیت رژیم افراد کاهش مییابد و استفاده از یک رژیم غذایی ناسالم هم از اثرات مثبت ورزش می کاهد.
ملودی دینگ یکی از محققان میگوید: «برخی افراد ممکن است فکر کنند میتوانند تأثیرات یک رژیم غذایی نامناسب را با سطوح بالای ورزش جبران کنند یا تأثیرات فعالیت بدنی کم را با یک رژیم غذایی با کیفیت جبران کنند، اما دادهها نشان میدهند که متأسفانه اینطور نیست.» بنابراین فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی سالم در کنار هم نقش مهمی در ارتقای سلامت و طول عمر دارند.