به گزارش ایرنا، پیمان نامدار روز یکشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود: اگرچه این دارو تاکنون روی بیماران نتیجه مثبت داده است اما سازمان بهداشت جهانی ۱۱ فروردین اعلام کرد که هنوز این دارو را تایید نکرده و چون این دارو به عنوان ضد ویروس شناخته میشود، باید تحقیقات بیشتری روی آن انجام شود.
نامدار با بیان اینکه داروی ایورمکتین تا زمانی که دستور کشوری نداشته باشد هرگز در مراکز درمانی قابل استفاده نخواهد بود،اظهار داشت: اگر کسی به داروی ایورمکتین حساسیت نشان دهد قصور پزشکی شمرده میشود و این دارو برای استفاده در مراکز درمانی نیازمند دستورات پزشکی است.
این مسؤول اظهار داشت: فعلا تجویز داروی ایورمکتین در قزوین منعی ندارد و هم اکنون داروخانههایی از جمله در بیمارستان ولایت و بوعلی آنرا دارند اما این دارو در مرحله تحقیق است و بیمارستانها ومراکز درمانی کرونا فعلا نمیتوانند بدون تاییدات پزشکی و دستورات ستاد مقابله با کرونا از آن استفاده کنند.
نامدار با بیان اینکه فعلا پیشگیری بهترین راه برای مقابله با کروناست،افزود: ایجاد عفونتهای مجدد در بیماران بهبود یافته کرونا نشان میدهد که امکان ابتلای ویروس جهش یافته کرونا در این افراد وجود دارد و افرادی که قبلا نیز از شر این بیماری خلاص شدهاند، باید همچنان اصول بهداشتی را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه روزانه یک هزار و ۲۰۰ تست سریع کرونا در استان قزوین انجام میشود، اظهار داشت: این تستها بسته به تعداد و نیاز مراکز طرح شهید سلیمانی و غربالگری باید افزایش یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین با بیان اینکه رستوران ها از مکان های پرخطر به شمار می روند، در پایان خاطرنشان کرد: به همه اصناف تاکید کردیم که تالارهای پذیرایی باید کاملا بسته شوند و رستورانها همه غذای بیرون بر ارائه کنند.
ایورمکتین پیش از عنوان به دارویی برای درمان عفونت های انگلی مورد استفاده قرار می گرفت.