خوراکی‌هایی که تمرکز روزانه را افزایش و فراموشی را کاهش می‌دهد

بهداشت نیوز دوشنبه 28 مهر 1404 - 17:34

به گزارش بهداشت نیوز تمرکز ذهنی یکی از عوامل کلیدی در بهره‌وری روزانه، یادگیری، و تصمیم‌گیری‌ست. تغذیه نقش مهمی در حفظ عملکرد شناختی، حافظه و هوشیاری دارد. مطالعات متعدد نشان داده‌اند که برخی مواد غذایی با ترکیبات خاص می‌توانند به‌طور مستقیم بر مغز تأثیر بگذارند و تمرکز را در طول روز افزایش دهند.

غذاهای مؤثر در افزایش تمرکز

۱. ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین و خال‌مخالی سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که برای ساختار سلول‌های مغزی حیاتی‌اند. این ترکیبات به بهبود حافظه، کاهش التهاب عصبی و افزایش تمرکز کمک می‌کنند.

۲. انواع توت مثل بلوبری، توت‌فرنگی و شاه‌توت حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و فلاونوئیدهایی هستند که از سلول‌های مغزی در برابر آسیب محافظت کرده و جریان خون مغزی را افزایش می‌دهند.

۳. مغزها و دانه‌ها به‌ویژه گردو، بادام و تخم کتان، منابع خوبی از چربی‌های سالم، ویتامین E و سلنیوم هستند که عملکرد شناختی را تقویت می‌کنند و از افت ذهنی جلوگیری می‌نمایند.

۴. سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج، کلم‌برگ و برگ چغندر سرشار از ویتامین K، فولات و لوتئین‌اند که در کاهش افت شناختی و تقویت یادگیری نقش دارند.

۵. تخم‌مرغ منبع غنی کولین و ویتامین‌های گروه B است که در ساخت انتقال‌دهنده‌های عصبی مؤثرند و به افزایش هوشیاری ذهنی کمک می‌کنند.

منبع: خبر آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.