به گزارش رکنا، طرز تهیه مربا گردو به شرح زیر است؛
پوست چاقاله گردو رو میگیریم. چند تا سوراخ بهش میزنیم؛ حالا روش آب میریزیم و میذاریم یک هفته استراحت کنه. هر روز آبش رو یک بار عوض میکنیم. روز هفتم میریزیمش داخل قابلمه و روش آب میریزیم. ۵ دقیقه میجوشه
بعد دوباره آبکشی میشه. این کار رو سه مرتبه تکرار میکنیم؛ توی مرحله آخرم روش آب و یخ میریزیم ۲۴ ساعت بمونه. آب و آهک رو با هم مخلوط میکنیم. ۴ ساعت میمونه. آهک اضافه ته نشین میشه. بعد گردوها رو داخلش میریزیم. 6 ساعت میمونه و بعد جداش می کنیم. میره برای شستشو.
بعد میذاریمش داخل قابلمه آب میریزیم ۱۵ دقیقه میجوشه. دوباره میریزیمش داخل قابلمه. این دفعه روش شکر، دارچین، میخک و آب رو اضافه می کنیم. اجازه میدیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه. پنج دقیقه آخرم بهش آب لیمو ترش اضافه می کنیم و زیرش رو خاموش می کنیم.
اجازه میدیم به دمای محیط برسه. حالا مربای گردومون آماده است. واقعا ارزشش رو داره یک بار امتحان کنید؛ یه بافت ترد و خوشمزه داره.