برنج ایرانی جهانی شد، از کته تا ته‌چین

تابناک پنج شنبه 06 آذر 1404 - 14:11
«کته»، «چلو»، «چلوکباب» و «ته‌چین» به‌‌ترتیب در جایگاه‌های دوازده، شانزده، سی و سی‌و‌هشتم بهترین غذاهای برنجی جهان در وب‌سایت TasteAtlas قرار گرفتند.

به گزارش تابناک؛ «کته»، «چلو»، «چلوکباب» و «ته‌چین» به‌‌ترتیب در جایگاه‌های دوازده، شانزده، سی و سی‌و‌هشتم بهترین غذاهای برنجی جهان در وب‌سایت TasteAtlas قرار گرفتند.

 

برنج ایرانی جهانی شد، از کته تا ته‌چین

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.