پروین صالحی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان "تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها" اظهار داشت: قوانین دست و پاگیر همانند سدی در برابر سرمایهگذاران است و زمانی شعار سال به معنای حقیقی کلمه تحقق پیدا میکند که تمام این قوانین و مقررات اصلاح شود.
وی ادامه داد: باید در سال جدید به کارآفرینان فرصت کافی برای رقابت با رقبای خارجی آنها داد و به طور مطلوب از آنان پشتیبانی و حمایت شود بهطوری که بر سر راه خود مانعی مشاهده نکنند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی افزود: باید نظارت قوی در همه بخشهای اقتصادی کشور وجود داشته باشد تا سرمایهگذاران و تولیدکنندگان احساس امنیت کنند.
وی با بیان اینکه نگاه به تواناییها و ظرفیتهای داخلی کشور و حمایت از این ظرفیتها بهترین راهکار برای تحقق شعار سال جدید است ، اضافه کرد: برای تحقق شعار سال و رسیدن به شکوفایی اقتصادی راهی جز اتکا و اعتماد به ظرفیتهای داخلی وجود ندارد.
صالحی خاطرنشان کرد: سال گذشته اقدامات و تلاشهای مثبتی برای تحقق جهش تولید انجام شد اما این حرکتها و اقدامات کافی نیست.
وی تاکید کرد: دستگاههای دولتی باید تلاش کنند تا سرمایهها در بخش تولید به کار گرفته شود و مردم از صرف سرمایههای خود برای خرید سکه، طلا و ارز خودداری کنند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت مدیریت واردات محصولات تولیدی به کشور تصریح کرد: واردات محصولاتی که توان تولید آن محصول در کشور وجود دارد باید محدود و حتی برای مدتی ممنوع شود تا تولید داخلی به ثبات نسبی برسد.
وی ادامه داد: باید توان کشور در بخش صادرات افزایش قابل ملاحظهای پیدا کند و انواع محصولات و کالاهای باکیفیت را به دیگر کشورها صادر کنیم.
صالحی با بیان اینکه بخش خصوصی هم باید با نظارت کافی دولت، تقویت و بیش از پیش فعال شود بیان کرد: کوتاه کردن دست دلالان و سوداگران در بازارهای مختلف یکی دیگر از راهکارهای تحقق شعار سال است که باید توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش ایرنا سال ۸۸ به عنوان «اصلاح الگوی مصرف»، ۸۹ «همّت مضاعف ، کار مضاعف»، ۹۰ «جهاد اقتصادی»، سال۹۱ «تولید ملّی ، حمایت از کار و سرمایه ی ایرانی»، سال ۹۲ «حماسه ی سیاسی و حماسه ی اقتصادی»، ۹۳ اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملّی و مدیریت جهادی»، ۹۴ «دولت و ملّت ، همدلی و همزبانی»، ۹۵ «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، ۹۶ «اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال»، ۹۷ «حمایت از کالای ایرانی»، ۹۸ «رونق تولید» و سال ۹۹ «جهش تولید» نامگذاری شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع به طور کامل محقق شود.