آن‌چه در مذاکرات می‌گذرد صادقانه به مردم گفته شود

خبرگزاری ایسنا جمعه 27 فروردین 1400 - 16:03
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: آن‌چه در مذاکرات می‌گذرد صادقانه به مردم گفته شود تا مردم اضطراب نداشته باشند، دشمن را باید خوب شناخت زیرا دشمن همواره سراسر مکر و حیله بوده است، اگر تحریم‌ها برداشته شد به نفع کشور است اما اگر این مسئله حل نشد نباید مجبور به دادن امتیاز شده و از انقلاب و ارزش‌ها دست برداشت.
آن‌چه در مذاکرات می‌گذرد صادقانه به مردم گفته شود

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام ۲۷ فروردین‌ماه در پیام جمعه این هفته شهرکرد به آغاز ماه مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: این ماه فرصت مغتنمی است و نباید اجازه داد فرصت‌سازی در این ماه به فرصت‌سوزی تبدیل شود، به‌همین دلیل توصیه جدی به پرداختن به دعاها و عبادات مخصوص این ماه شده است.

وی با اشاره به اینکه ادعیه‌ای برای روزهای ماه مبارک رمضان وارد شده است، افزود: در بخش نخست این دعاها به توصیف این ماه پرداخته شده، ویژگی‌هایی مانند نزول قرآن، ماه صوم، ماه وظائف ویژه تنها مختص این ماه است که باید نسبت به این وظایف قیام کنیم.

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: این ماه، ماه انابه و موقعیتی فوق‌العاده در محضر پروردگار است، خداوند راحت توبه را می‌پذیرد چرا که این ماه، ماه نزول رحمت و مغفرت و ماه رهایی از آتش است، در این ماه به‌طور ویژه راه برای رستگاری و بهشت فراهم است و شب لیله‌القدر در این ماه قرار دارد.

نکونام با بیان اینکه در بخش دوم دعا سفارش به گشوده شدن درب‌های رستگاری شده است، اضافه کرد: در بخش سوم نشاط که از مهمات عبادی است از پروردگار مسئلت می‌شود، کسی که نشاط دارد می‌تواند از فرصت‌ها استفاده کرده و در این دعا از بیماری‌هایی نظیر جهل، سستی، سنگدلی و غرور که مانع عمل به وظیفه است به پروردگار پناه برده می‌شود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: در بخش چهارم دعا به انواع فتنه‌های شیطانی که بر سر راه انسان قرار می‌گیرد اشاره می‌شود، درست است که شیاطین در این ماه در غل و زنجیر هستند اما این موضوع به معنای آن نیست که شیاطین دست از حیله کردن برمی‌دارند.

وی قرار گرفتن در مدار رضایت پروردگار را موضوع بخش پنجم دعای روزهای ماه رمضان دانست و افزود: در بخش ششم نیز ویژگی‌هایی صداقت‌ساز مانند همت و ارتباط صادق میان زبان و دل از پروردگار طلب می‌شود.

امام جمعه شهرکرد اظهار کرد: در بخش هفتم از خداوند خواسته می‌شود آن‌چه را که به خوبان اعطا کرده است شامل حالمان کند، چرا که نعمات بسیاری در این ماه به اولیاء الهی داده می‌شود، در بخش ششم نیز شایستگی در اجابت دعا مسئلت می‌شود، زیرا شنیده شدن دعا بسیار مهم است و گاهی لیاقت شنیده شدن دعا از آدمی سلب می‌شود.

نکونام محور بخش نهم دعای روزهای ماه رمضان را درک لیله‌القدر عنوان و بیان کرد: آماده شدن برای این شب از رجب و شعبان آغاز می‌شود اما اگر در طی این دو ماه توفیق حاصل نشد، از ابتدای این ماه خود را آماده کنیم، در بخش دهم نیز پروردگار به‌عنوان رب همه عالم ستایش می‌شود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در این ماه مساجد را به پایگاه افطاری دادن، عبادت و کمک مومنانه تبدیل کنیم، حرمت این ماه را حفظ کرده زیرا حرمت‌شکنی به عذاب پروردگار می‌انجامد، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، نیروی انتظامی و مردم نسبت به حفظ حرمت ماه رمضان اقدام کنند.

امام جمعه شهرکرد در قسمت دوم پیام جمعه این هفته شهرکرد به ۲۹ فروردین، روز ارتش اشاره و اظهار کرد: مجموعه‌های نیروهای ارتش از لحاظ تعداد، تجهیزات و صلابت ایمانی بالنده هستند و امروز ارتشیان ما با ارتش‌های طاغوتی تفاوت دارند.

وی به دوم اردیبهشت، سالروز تاسیس سپاه پاسداران پرداخت و گفت: سپاه در سال ۵۸ و به فرمان امام راحل تشکیل شد، سپاه یکی از نعمت‌های پروردگار بوده و به‌حق سپاهیان نظام را پاسدار هستند، سپاه در عرصه‌های نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... ورود پیدا کرده، جلوی فتنه‌ها را گرفته و امنیت ایجاد کرده است.

نکونام در پیام سوم به مذاکرات اشاره و بیان کرد: آن‌چه در مذاکرات می‌گذرد صادقانه به مردم گفته شود تا مردم اضطراب نداشته باشند، دشمن را باید خوب شناخت زیرا دشمن همواره سراسر مکر و حیله بوده است، اگر تحریم‌ها برداشته شد به نفع کشور است اما اگر این مسئله حل نشد نباید مجبور به دادن امتیاز شده و از انقلاب و ارزش‌ها دست برداشت.

امام جمعه شهرکرد در پیام چهارم به جهاد اصغر پرداخت و افزود: جهاد اصغر امروزه ضرورت است و باید به آن متعهد بود، زیرا جزو دین بوده و مبارزه مستمر با دشمن است، جهاد اصغر جزو وظایف بوده و باید در این حوزه دست از جهاد برنداشت، زیرا آن‌کس که از جهاد منصرف می‌شود به ذلت می‌افتد.

وی با بیان اینکه مومنان اهل سازش با دشمن نیستند، خاطرنشان کرد: ضرورت و ایستادگی در برابر دشمن باید تبیین شود، اگر با ابزار زبان جهاد میسر نشد، قلبا باید این روحیه در وجود نهادینه باشد، کار جهادی باید به دست افراد مجاهد و نترس سپرده شود، این کار جهادی در عرصه‌های مختلف مانند انتخابات خود را نشان می‌دهد، در این عرصه‌ها باید وظیفه به دستان افراد قوی سپرده شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.