روی خط شهر؛ بهسازی مسیر امامزاده شعیب کن به اتمام رسید

ایرنا دوشنبه 30 فروردین 1400 - 15:35
تهران_ ایرنا_ شهردار منطقه ۵ تهران اعلام کرد: عملیات بهسازی مسیر امامزاده شعیب در محله کن به اتمام رسید و دسترسی شهروندان به این امامزاده آسان شد.
روی خط شهر؛ بهسازی مسیر امامزاده شعیب کن به اتمام رسید

محمود کلهری با تاکید بر اهمیت محله کن و تسریع در انجام پروژه های کوچک مقیاس روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این قول را می دهم که همه توان ما براین است که محله کن متناسب با نقش و جایگاهش در پایتخت و متناسب با زحمتی که در امر تولید محصولات کشاورزی در آن کشیده می شود به ویژه در پایتخت که هنوز جایی برای تولید این محصولات هست توجه شود.  

وی به اجرای چند پروژه توسعه محلی در کن اشاره کرد و افزود:پروژه های کوچک مقیاس در محله کن پیشرفت فیزیکی خوبی داشته که تا پایان سال مالی یعنی اردیبهشت امسال همه آنها به بهره برداری می رسند.

به گفته کلهری با بهره برداری از این پروژه ها سرانه های مورد نیاز شهروندان در این محله تامین خواهد شد.

وی به تخریب معبر مجاور آستان مقدس امازاده شعیب(ع) اشاره کرد و افزود: پروژه بهسازی مسیر امامزاده شعیب در راستای اجرای طرح های کوچک مقیاس و توسعه محلی به طول ۸۰ متر در اسفند ۹۹ شروع شده و در فروردین ۱۴۰۰ به اتمام رسید. در این پروژه ۸۰ متر نهرکتابی و ۴۰۰ متر سنگفرش برای این معبر انجام شد.

شهردار منطقه ۵ به سایر پروژه های توسعه محلی در کن اشاره کرد و اذعان داشت: بوستان ورودی کن، مسجد ابوالفضل بالن و بهسازی محیط مسجد تختک برخی دیگر از پروژه های توسعه محلی در حال انجام این محله هستند.

کلهری با اشاره به پروژه دژباغ کن که کلنگ آن در اسفند سال گذشته زده شد اذعان داشت: این مجموعه بخش زیادی از سرانه اجتماعی و ورزشی محله کن را پوشش خواهد داد و تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.

آخرین ایستگاه خط ۳ مترو در آستانه افتتاح قرار گرفت

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه اعلام کرد: آخرین ایستگاه از خط ۳ مترو تهران که در واقع بیست و پنجمین ایستگاه آن محسوب می‌شود، ظرف هفته‌های آتی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

علی امام ضمن اعلام این مطلب گفت: ایستگاه اقدسیه در بخش شمالی خط ۳ مترو تهران که عملیات عمرانی آن از سال ۱۳۹۱ آغاز شده، پس از سال‌ها انتظار در آستانه افتتاح قرار گرفته است.

به گفته وی، این ایستگاه با هشت هزار مترمربع زیربنا، بین ۲ ایستگاه نوبنیاد و شهید محلاتی قرار داشته و با هشت رشته پله‌برقی و ۵ دستگاه آسانسور افتتاح خواهد شد. طول سکوی ایستگاه ۱۶۰ متر و عمق آن از سطح زمین ۲۳ متر است و امیدواریم تا پیش از پایان اردیبهشت ماه، شاهد آغاز بهره‌برداری از آن باشیم.

مدیرعامل شرکت مترو، دلایل طولانی شدن تکمیل ایستگاه اقدسیه را عمدتاً در ۲ مورد مسائل حقوقی مرتبط با زمین این ایستگاه و نیز مشکل تامین به‌موقع منابع مالی برای بهره‌برداری هرچه سریعتر از آن برشمرد.

خط ۳ مترو تهران به طول تقریبی ۳۷ کیلومترتا کنون با ۲۴ ایستگاه در حال خدمت‌رسانی به مردم بوده و ایستگاه اقدسیه بیست و پنجمین ایستگاهی است که در این خط به بهره‌برداری می‌رسد.

البته طراحی و اجرای یک ایستگاه تقاطعی از خط ۳  با خط ۲ مترو نیز در تقاطع خیابان‌های امام خمینی (ره) و حضرت ولیعصر (عج) مجدداً در دستور کار شرکت مترو قرار گرفته که هنوز کارهای اجرایی آن آغاز نشده است.

ایستگاه اقدسیه در خیابان موحد دانش (اقدسیه)، نبش خیابان ندا قرار داشته و بهره‌برداری از آن در سنوات اخیر مورد مطالبه عمومی شهروندان این محدوده قرار داشته است.

اجرای  ۱۷۰ کیلومتر خط کشی محوری  در معابر منطقه ۲ پایتخت  

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲ اعلام کرد: با هدف ایمن‌سازی و سهولت در تردد وسایل نقلیه، عابرین پیاده و معلولان، خط‌کشی محوری بیش از ۱۷۰ کیلومتر از معابر انجام شد.

امیرحسین حیدرنیا، با اعلام این خبر گفت: به منظور  ایمن‌سازی و سهولت در تردد وسایل نقلیه، عابرین پیاده و معلولان، خط‌کشی محوری بیش از ۱۷۰ هزار متر ازطول معابر منطقه۲ تهران اجرا شد.

وی افزود : خط‌کشی معابر به عنوان یکی از ادوات افقی کنترل ترافیک، تأثیر مهمی در تردد خودروها و نظم بخشیدن به ترافیک عبوری دارد، ایجاد ایمنی تردد عابرین پیاده با خط‌کشی عرض خیابان‌ها، مکانیزه کردن حرکت خودروها با خط‌کشی محوری انجام می‌شود.

 معاون شهردار منطقه ۲ تهران ادامه داد: عملیات خط کشی محوری براساس نیازسنجی صورت گرفته توسط نواحی، در سطح بزرگراهها، معابر اصلی و خیابان های پر تردد انجام شده است.

وی در ادامه به بهسازی تجهیزات و المان های ترافیکی اشاره کرد و گفت. : ساماندهی پایانه های حمل و نقل عمومی، بهسازی ایستگاه های اتوبوس و تاکسی و ... از دیگر اقدامات اجرایی در بهبود کیفیت خدمات رسانی به شهروندان است.

تجهیز پایتخت به ایستگاه های پایش سمت و سرعت باد

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از نصب سنسورهای سنجش سمت و سرعت باد در پایتخت خبر داد.

رضا کرمی محمدی  با اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق اولویت‌ها و توسعه سامانه های پیش بینی پایش و هشدار مخاطرات جوی نظیر سامانه پیش بینی و هشدار سیل، یخبندان و ... سال گذشته سامانه های پایشی متعددی رونمایی شد و  همچنین طرح خرید و راه اندازی تجهیزات سنجش سمت و سرعت باد نیز در دستور کار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نقاط اولویت دار و جانمایی برای نصب این سنسورها شناسایی شده است، افزود: در همین راستا تعدادی سنسور و ملزومات ایستگاه سنجش سمت و سرعت باد خریداری شده که حدود ۱۰ ایستگاه به طور کامل راه اندازی شده و مابقی در سال جاری نصب و به بهره برداری خواهد رسید.

کرمی محمدی افزود: البته این تعداد ایستگاه برای تهران و اطراف آن کافی نیست و از برنامه های امسال سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران این است با توجه به محدودیتی که در بودجه داریم تا جایی که بتوانیم تعداد آن را افزایش دهیم.

وی اظهار داشت: با توجه به افزایش اثرات ناشی از تغییرات اقلیمی در سال های اخیر نظیر وزش بادهای شدید و وقوع طوفان های موقت در تهران می تواند مشکلات و خطرات مختلفی را ایجاد کند، از این رو موضوع سنجش سمت و سرعت باد از دغدغه های مدیریت بحران شهر تهران است و این سامانه نیز بر همین راستا اجرایی می شود.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عنوان کرد: با استفاده از این سنسورها و دانش فنی متخصصان این حوزه، می توانیم در پیش بینی سرعت وزش باد و احتمال وقوع طوفان و یا آلودگی هوا از آن استفاده کنیم. همچنین برای  تشخیص جهت بوی نامطبوع شهر تهران چنانچه مسیر حرکت باد را بدانیم می توانیم بفهیم چه مناطقی تحت تاثیر قرار می گیرند و  منشا آن را پیدا کنیم.

کرمی محمدی با بیان اینکه با کمک این سنسورها اطلاعات بر اساس داده های واقعی و نه بر اساس حدس و گمان تقریبی بدست می آید، افزود: با پیش بینی احتمال وقوع طوفان نسبت به پیش آگاهی مجموعه مدیریت شهری در این زمینه نیز اقدام خواهد شد.

ملزومات خرید واکسن کرونا

مدیرعامل شرکت شهر سالم تخصیص اعتبار توسط شورای اسلامی شهر و همکاری دولت را دو شرط اصلی برای خرید واکسن کرونا توسط شهرداری عنوان کرد.

دکتر حمید چوبینه درباره صحبت های رئیس شورای اسلامی مبنی بر لزوم تأمین واکسن برای کارکنان پرخطر مدیریت شهری گفت: تامین واکسن نیاز به مصوبه شورای اسلامی شهر و تخصیص اعتبار لازم توسط این نهاد دارد تا پس از آن این مسأله از طریق ستاد شهرداری تهران به شرکت شهر سالم ابلاغ شود و امکان انجام قانونی کار از طریق پیشنهاد شفاهی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه البته اقدامات مقدماتی و پیگیری های اولیه از طرف شرکت شهر سالم در این خصوص انجام شده، افزود: مکاتباتی با وزارت بهداشت صورت گرفته و درخواست های اولیه برای خرید واکسن ارائه شده است که بعد از ابلاغ ستاد شهرداری و تخصیص اعتبار از سوی شورا می‌توانیم با دلگرمی بیشتری پیگیری‌ها را از دولت دنبال کنیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم درباره میزان اعتبار مورد نیاز برای انجام واکسیناسیون در شهرداری نیز یادآور شد: میزان اعتبار بستگی به این دارد که چه میزان از همکاران در شهرداری تحت پوشش قرار می گیرند. البته پیشنهاد شرکت شهر سالم این است که واکسیناسیون برای کارکنان شهرداری و بازنشستگان و خانواده های آنان و همچنین کارگران پیمان‌کاری که در معرض خطر هستند در نظر گرفته شود که در مجموع جمعیتی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر را شامل می شود که این مساله حتی می‌تواند باری را از روی دوش دولت نیز بردارد.

دکتر چوبینه در ادامه درباره اولویت‌بندی‌ها برای دریافت واکسن در صورت فراهم شدن شرایط خرید آن نیز عنوان کرد: افرادی که در حوزه‌های پسماند و بهشت‌زهرا تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند، کارکنان شهر سالم، فروشگاه‌های شهروند، کارکنان میادین میوه و تره‌بار، آتش نشانی، کارکنان خدماتی و پشتیبانی، بازنشستگان بالای ۵۰ سال و کسانی که به بیماری‌های زمینه‌ای و خاص مبتلا هستند را می‌توان در اولویت قرار داد.

وی شرط بعدی تامین واکسن را نیز همکاری دولت عنوان کرد و افزود: بخش‌های خصوصی برای ورود به فرایند خرید واکسن با چالش‌های زیادی مواجه می‌شوند و از آنجا که پیش فروش واکسن‌ها در دنیا انجام شده، واکسن برای شرکت‌های خصوصی باید از طریق واسطه‌ها تامین ‌شود، بنابراین بحث اختلاف قیمت به وجود می‌آید و از طرف دیگر بسیاری از واسطه‌ها نیز نمایندگی دولت را شرط فروش و در اختیار قرار دادن واکسن مطرح می‌کنند، بر همین اساس دولت و وزارت بهداشت باید تسهیل‌کننده شرایط ورود بخش خصوصی در موضوع خرید واکسن باشند.

دکتر چوبینه اضافه کرد: همچنین دولت باید نظارت لازم را برای جلوگیری از تشکیل مافیا داشته باشد و بسترهای قانونی و نظارتی را در بحث واردکنندگان، توزیع‌کنندگان و دریافت‌کنندگان فراهم کند تا سلامت مردم وجه المصالحه موضوعات اقتصادی قرار نگیرد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در ادامه با تاکید بر اینکه در شرایط مصیبت بار و پیک وحشتناک بیماری کرونا قرار داریم و باید پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر از گذشته رعایت کنیم، گفت: میزان مراجعات افراد به درمانگاه‌های شهر سالم حدوداً سه برابر شده و تقریبا ۲۰ درصد از مجموع کسانی که برای تست مراجعه می‌کنند، مبتلا به کرونا هستند.

راه اندازی مرکز تسهیل و توسعه کسب و کار اجتماعی در جنوب شهر

شهردار منطقه ۱۹ از ایجاد مرکز تسهیل و توسعه کسب و کار و کارآفرینی اجتماعی (توتیا) در این منطقه با هدف اشتغال زایی و توانمندسازی شهروندان خبر داد.

علی توکلی با اشاره به درخواست های مردمی برای راه اندازی این مرکز و ضرورت اتخاذ روش ها و الگوهای جدید بهبود و توسعه کسب و کار گفت: در همین راستا مرکز کارآفرینی توتیا با همکاری تسهیلگران توسعه کسب وکار و توانمند سازی محله محور و با محوریت تسهیل گری، آموزش و ارتقای توانمندی های شهروندان در جهت برنامه ریزی و کسب و کار راه اندازی شده است.

به گفته شهردار منطقه ۱۹ در این مرکز زمینه برای توانمند سازی شبکه های مردمی محلی و کسب و کارهای خرد و خانگی، مداخلات پایدار برای توسعه کسب و کارها در منطقه، ایجاد مشاغل پایدار و  شبکه های محلی و ارتقاء مشارکت مردمی در حوزه کسب و کار و... فراهم شده است.

توکلی درخصوص خدمات قابل ارائه در مرکز کارآفرینی توتیا بیان کرد: ارائه خدمات مشاوره ای به متقاضیان و خدمات مشاوره تخصصی در حوزه کسب و کار، راه اندازی و توسعه مشاغل خانگی، ترغیب شهروندان منطقه به عضویت در سطح گروه های محلی و بهره مندی از خدمات مرکز، ایجاد زمینه اشتغال برای افراد نیازمند و خانواده های کم برخوردار، حمایت از کسب و کارهای استارت آپی، ایجاد دفتر مددکاری اجتماعی و مشاوره شغلی و کاریابی و راه اندازی بازارچه هفتگی در فضای محوطه مجتمع از جمله خدمات این مرکز محسوب می شود.

به گفته وی ساختمان مرکز تسهیل و توسعه کسب و کار و کارآفرینی اجتماعی در خیابان مهران نبش کوچه نیکوبین واقع شده و مجهز به  ۱۲ اتاق و یک سالن به مساحت حدودی ۱۵۰ مترمربع است.

 پویش ماه مهربانی ویژه دختران روزه اولی در منطقه ۱۹

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۹ تهران اعلام کرد: پویش ماه مهربانی ویژه دختران روزه اولی در فضای مجازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان راه اندازی شد.

مهدی بصیری با اعلام این خبر افزود: این پویش که ویژه دختران ۹ تا ۱۳ سال تدارک دیده شده است، در طول ایام ماه رمضان با رویکرد افزایش همدلی و محبت در بین دختران روزه اولی و خانواده هایشان، ایجاد نگرش مثبت و سازنده نسبت به ماه مبارک رمضان به عنوان عاملی برای ایجاد شادی و نشاط معنوی در خانواده و همچنین ایجاد بستری مناسب جهت تکریم و تشویق دختران روزه اولی اجرا می شود.

وی با اعلام عناوین پویش ماه مهربانی گفت: شرکت در این پویش با موضوعات سفره افطار با میزبانی من و مادرم، نیایشگاه کوچک من، تقویم ماه مهربان، فراغت و سرگرمی درخانه در قالب تهیه حداکثر ۵ عکس و یک فیلم ۳ دقیقه ای و یادداشت های کوتاه یک صفحه ای برای نوروزه داران فراهم شده است.

دختران روزه اولی برای شرکت در این پویش می توانند نوشته ها، عکس ها و فیلم‌های خود را به شماره واتساپ ۰۹۰۱۳۴۶۹۱۲۲ و یا به آدرس صفحه اینستاگرام @banovan.۱۹ ارسال کرده و از جوایز این پویش بهره مند شوند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.farhangi.tehran.ir و صفحه اینستاگرام @mah.e.mehraban مراجعه و یا با شماره ۵۵۵۴۵۵۵۱ اداره امور بانوان منطقه ۱۹ تماس بگیرند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.