کارگاه تهیه و پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان

ایرنا سه شنبه 31 فروردین 1400 - 08:43
بجنورد - ایرنا - زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌هایی است که در ماه رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل‌توجهی دارد، به‌طوری که کارگاه‌های شیرینی‌پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را به تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.