مولتی ویتامین و اُمگا ۳ خطر کووید ۱۹ را در زنان کاهش می‌دهد

الف پنج شنبه 02 اردیبهشت 1400 - 18:47

نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا۳، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکن است خطر کووید ۱۹ را حداقل در میان زنان کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته‌ها نشان می‌دهد که مصرف هر یک از مکمل‌های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط است.

به گفته محققان، از ابتدای بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل‌های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.

مکمل‌های غذایی می‌توانند به حمایت از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل‌های خاص ممکن است با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند مشخص نیست.

از اینرو محققان اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲,۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل‌های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همچنین نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.

محققان مشاهده کردند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪.

چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.

همچنین هنگامی که محققان به طور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین‌ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.

منبع خبر "الف" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.