این کتاب ۱۹۲ صفحهای با شمارگان یکهزار نسخه در قطع رقعی و به همت انتشارات «پرپروک» خمین منتشر شده است.
قیمت این کتاب برای علاقهمندان به مطالعه ۵۸ هزار تومان است.
کتاب مذکور ۹ فصل دارد که از جمله آنها میتوان به عناوین «تولد»، «دخترزایی»، «کودکی»، «بلوغ» و «سنین باروری» اشاره کرد که محوریت مطالب مهم کتاب در این بخشها گنجانده شده است.
در مقدمه این کتاب آمده است روزیکه آدم خلق شد آفرینش ناقص بود چراکه در مسیر تکامل زندگی نیاز به تعامل و برقراری ارتباط با جنس مخالف داشتتا بقا مفهوم یابد و این بود که «حوا» آمد، تنها زنی که از ظلم زنانه در امان بود.
در این کتاب نویسنده کوشیده تا سیر زمان از تولد تا یائسگی یک زن را به تصویر بکشد و نقش مرد در کنار زن برای زندگی با چتری از امنیت روحی و جسمی در جای جای این کتاب برجسته شده است.
نویسنده سویه نگاهش به شایسته سالاری ، احترام به حقوق زن و پرهیز از قضاوت در نگاه به زندگی متاهلی است و معتقد است: گره خوردن وجود زن در تمام ادوار و هستی به زمان، به زندگی نظم میدهد و حیف است در کنار چنین ساعت منظمی لحظه ای از زندگی غافل شویم.
در این کتاب سعی شده با قلمی ساده و روان به از بین رفتن قضاوت و دیدگاه اشتباه نسبت به زنان کمک شود چراکه توجه به جایگاه زن متضمن سلامت خانواده و اجتماع است.
در فصل تولد (شاهکار خلقت) لحظه تولد را اینگونه توصیف میشود: تولد بازشدن غنچه گل در ساحت باغستان است ، زایش روحی برای بزرگ شدن و به بار نشستن معنوی ، اکثر تولدها شادی بخش و نشاط آورند اما، نمی دانم چرا همه نوزادان با گریه پا به این دنیا می گذارند؟ شاید چون جای گرم و نرمی را از دست میدهند و یا شاید هم ترسی از محییط ناشناختهای که باید داستان زندگیشان را در کرانه آن بنگارند.
«نسرین عربی» یکی از ماماهای باسابقه اهل خمین است که از نوشتن را رسالتی در راستای زیست فرهنگی میداند.