علت تغییر رنگ میوه‌ها

خبرگزاری میزان شنبه 04 اردیبهشت 1400 - 12:37
میوه‌ها در هر مرحله از رسیدن رنگ متفاوتی دارند. کارشناسان می‌گویند مواد شیمایی موجود در میوه‌ها موجب حفظ آن‌ها می‌شود.
خبرگزاری میزان _ آنا نوشت: مواد شیمیایی رنگارنگ موجود در میوه‌های در حال رسیدن به حفظ بیشتر آن‌ها کمک می‌کند. از سوی دیگر این تغییر رنگ به حیواناتی که از این میوه‌ها تغذیه می‌کند، نشان می‌دهد که میوه چه زمانی آماده خوردن است. میوه‌های نارس معمولاً سبز رنگ هستند، این امر به دلیل وجود کلروفیل در سلول‌هاست. کلروفیل یا سبزینه رنگیز‌های سبز رنگی هستند که در اکثر گیاهان یافت می‌شوند. وظیفه کلروفیل فتوسنتز است که شامل تبدیل انرژی نورانی خورشید به انرژی شیمیایی می‌شود.
 
با رسیدن میوه‌ها، کلروفیل‌ها تجزیه شده و کاروتنوئید‌های نارنجی و آنتوسیانین‌های قرمز جایگزین آن‌ها می‌شوند. این ترکیبات شیمیایی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از مانع از فساد سریع میوه می‌شوند. حیوانات میوه‌خوار به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که قادر به درک تغییر رنگ میوه‌ها و تشخیص مناسب‌ترین زمان برای خوردن آن‌ها هستند. این امر به گیاهان نیز کمک می‌کند چراکه برای توزیع دانه‌هایشان به حیوانات نیاز دارند.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.