به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران در حاشیه برنامه رونمایی از پروژه مدیریت سرعت در کشور با بیان اینکه امروز هفتم اردیبهشت روز ایمنی حمل و نقل است، گفت: در این روز ما به فکر جان انسانها و سلامت جامعه هستیم و تسهیلات ایمنی را برای شرکتهای حمل و نقلی در نظر گرفتهایم و ما سعی کردهایم با پایش عملکرد کمیسیون ایمنی راهها ایمنی و امنیت راهها را افزایش دهیم.
او توضیح داد: ما با مشارکت سازمان بهداشت جهانی به عنوان اولین کشور در شرق مدیترانه پروژه مدیریت سرعت را اجرایی کردهایم.
اجرای پروژه «مدیریت سرعت در ایران» در سه استان کشور/ وقوع بیشترین تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها
وزیر راه و شهرسازی با بیان مدیریت سرعت در کشور با آنچه که صورت گرفته تمایز بسیار زیادی دارد و گفت: با توجه به طرح هندسی که پروژهها در آنها قرار گرفته در یک محاسبه و طراحی حداکثر و حداقل را تعریف کردهایم اما در طول زمان، جادهها در حاشیه راهها تغییرات بسیار زیادی داشتند و با ورود سکونتگاهها در حاشیه شهرها برخی از تغییرات به جادهها تحمیل شده است.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: با فرهنگ سازی و بارگذاری اطلاعات چند کار را در این بخش شروع کردهایم و ما در جادهها اقداماتی را در حوزه کنترل و مدیریت سرعت انجام دادهایم.
اسلامی بیان کرد: طرح مدیریت و سرعت در ۳ استان کشور و در ۶ محور شریانی به طول ۶۰۰ کیلومتر آغاز شده و به تدریج و گام به گام این اقدامات انجام میشود.
او یادآور شد: ما سعی کردهایم راننده ها را با سلامت از جادهها عبور دهیم و مراقبت چند جانبه را در این زمینه لحاظ کردهایم.
اسلامی اظهار کرد: این طرح را در بازه زمانی یک ساله اجرا خواهیم کرد و تاکنون هم ۲۹۰ میلیارد تومان برای این پروژه و پیرامون مسائل آن هزینه کردهایم.
اسلامی با اشاره به اینکه دو باند بودن جاده ها نقشی در افزایش تصادفات جاده ای ندارد و ما در ۸ سال گذشته هزار کیلومتر راه به بزرگراههای کشور اضافه کردیم و یک رکورد جدید در این بخش ایجاد کردهایم افزود: ما با مدیریت ترافیک در جاده ها سعی خواهیم کرد ظرفیت ها را در این بخش افزایش دهیم.
اسلامی بیان کرد: بالای ۸۵ درصد از حوادث رانندگی متاثر از سرعت غیر مجاز عدم توجه به جلو و خواب آلودگی است و سه هزار نقطه ای است که حادثه در آنها رخ میدهد را ما تاکنون شناسایی کرده ایم.
او تاکید کرد: در سال ۹۸ با پیگیریهایی که انجام دادهایم ۲۵۱ نقطه حادثه خیز در کشور که خطرآفرین بوده اند را شناسایی کرده ایم و از این تعداد ۲۰۰ نقطه تا کنون برطرف شده و مابقی هم آشکار سازی شده که با حضور پلیس علائم و آشکارسازی این نقطه ها را انجام داده ایم.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: باید سیستم بازار بازدارندگی ایجاد کنیم و مردم با رعایت مقررات در این بخش اقدامات لازم را انجام دهند.
او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در باره آخرین وضعیت پروازهای هند هم گفت: ما بلافاصله بعد از صدور دستور ستاد ملی مقابله با کرونا تمامی پروازهای هندی را لغو و تبدیل به نوتام جهانی کردیم .
او اظهار کرد: حداکثر دو پرواز به این مسیر وجود داشت که تمامی آنها لغو شده است.
اسلامی در پایان توضیح داد: باید کنترل و پایش مرزها را در پایانههای ترانزیتی افزایش دهیم. به دلیل کمبود ظرفیت هلال احمر هم مستقر شده که نیروی بزرگتر و گستردهای است تا اقدامات کنترلی را انجام دهد و ما امیدوار هستیم از طریق پایانههای مرزی کشور آلودگی و ویروسهای جهش یافته جدید وارد کشور نشوند.
انتهای پیام/