توصیه‌های تغذیه‌ای به روزه داران

رکنا یکشنبه 12 اردیبهشت 1400 - 19:40
سلامت رکنا : روزه گرفتن فرآیند بسیار لذتبخشی است که باید با آگاهی از آنچه در وعده سحری و افطار صرف می شود صورت گیرد.
توصیه‌های تغذیه‌ای به روزه داران

به دلیل آنکه زمان زیادی را در طول روز‌های ماه مبارک رمضان، روزه هستیم، باید برای تأمین انرژی لازم بدن، از رژیم غذایی خاصی پیروی کرد.

به گزارش رکنا ، در ماه مبارک رمضان، با توجه به خودداری از خوردن غذا و مایعات برای ساعت‌های طولانی در هر روز، بدن برای جبران انرژی از دست رفته در طول روزه‌داری به رژیم غذایی خاصی نیاز دارد.

در این گزارش، مجموعه‌ای از توصیه‌های تغذیه‌ای ارائه می‌شود که به ارتقاء سلامت بدن در طول ماه مبارک کمک می‌کند.

در راس غذا‌هایی که توصیه می‌شود، این است که "چربی‌های سالم طبیعی" را که در روغن زیتون ، ماهی‌های پرچرب و دانه‌هایی مانند دانه کنجد و کتان وجود دارد، مصرف کنید.

اهمیت خوردن گوشت و تخم مرغ در ماه رمضان

همچنین، سبزیجات و میوه‌های طبیعی، مصرف گوشت، تخم مرغ و حبوبات نیز جزو مهمترین غذا‌هایی است که مصرف آن در ایام ماه مبارک رمضان ضروری است.

لبنیات نیز از جمله غذا‌هایی است که حتماْ باید در سفره افطاری و سحری یا بین دو وعده وجود داشته باشد و از انواع مختلف آن استفاده شود.

لازم است اطمینان حاصل کرد که بین وعده افطاری و وعده غذایی قبل از سحر، به میزان کافی یعنی حدود ۸ لیوان آب و مایعات مصرف شود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.