اسماعیل کریمیاصل روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این تغییر کاربریها به استناد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و با دستور قضایی برای یکپارچه کردن اراضی اجرا شد.
وی اضافه کرد: طبق ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب ۱۳۸۵ هرگونه تغییر کاربری در قالب ایجاد بنا، ساخت دیوار و برداشتن شن و ماسه جرم است و مجرمان به مراجع قضایی معرفی میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه با اشاره به اینکه برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در مراغه بیش از ۵۰ پرونده تشکیل شده است، ادامه داد: قلع و قمع بنا توسط مأموران جهاد کشاورزی پس از رسیدگی قضایی و صدور حکم به تبع امر کیفری امکانپذیر است.
۵۲ درصد از طرح جهش تولید در دیمزارهای مراغه به «آغجهکهل» اختصاص دارد
معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه از وضعیت مزارع طرح جهش تولید در دیمزارهای مرکز جهادکشاورزی «آغجهکهل» این شهرستان نیز بازدید کرد و گفت: سطح مشارکت این مرکز در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای شهرستان حدود پنج هزار و ٥٠٨ هکتار است که ٥٢ درصد از سطح ابلاغی شهرستان را در این طرح پوشش میدهد.
«کریمیاصل» ادامه داد: مزارع گندم چهار هزار و ٤٨٦ هکتار، مزارع جو ٨٩ هکتار، مزارع نخود ٨٩٤ هکتار و سایر محصولات علوفهای نیز سطحی حدود ١٤ هکتار از مرکز جهادکشاورزی «آغجهکهل» را شامل میشود.
وی اظهار داشت: تغذیه و مبارزه با علفهای هرز و آفت سن گندم با مشاهده علایم خسارت در سطح این مزارع انجام یافته و عملیات داشت نیز با نظارت کامل کارشناسان طرح این مرکز در حال انجام است.
وی همچنین به کشت محصول گلرنگ رقم «Zys» در سطح ٢٥ هکتار از اراضی مرکز جهاد کشاورزی «آغجهکهل» جهت ترویج این محصول بین زارعان منطقه نیز اشاره کرد.
مراغه با داشتن ۲۳ هزار هکتار باغ و ۱۰۰ هزار هکتار زمین زراعی از قطبهای تولید محصولات باغی و زراعی در آذربایجانشرقی است.