هدف راهبردی استان ایجاد تعادل بین میزان تولید و مصرف مرغ است

خبرگزاری برنا دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 - 09:21
استاندار کرمان گفت: هدف راهبردی ما ایجاد تعادل بین میزان تولید و مصرف مرغ استان است، ضمن اینکه رصد و پایش از تولید تا کشتار باید صورت گیرد.
هدف راهبردی استان ایجاد تعادل بین میزان تولید و مصرف مرغ است

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی زینی‌وند در نهمین کمیته استانی قرارگاه ساماندهی مرغ با موضوع نحوه تولید مرغ بیان داشت: با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله دادستانی، جهاد کشاورزی و ... وضعیت بازار مرغ در استان به حالت ثبات نسبی رسیده است.

وی به تکلیف سازمان جهاد کشاورزی استان برای افزایش ظرفیت تولید استان تا حد ممکن اشاره داشت و گفت: هدف راهبردی ما ایجاد تعادل بین میزان تولید و مصرف مرغ استان است، ضمن اینکه رصد و پایش از تولید تا کشتار باید صورت گیرد.

استاندار کرمان عنوان کرد: تا پایان خرداد ماه تمام مجوزهای لازم برای افزایش ظرفیت زنجیره مرغ استان باید دریافت و شبکه سنتی تامین مرغ از استانهای دیگر نیز برقرار باشد.

عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه گزارشی از میزان جوجه‌ریزی و ظرفیت استان برای تولید مرغ ارائه داد و چالش‌ها و مشکلات پیش‌روی این حوزه را بیان کرد.

به گفته سعیدی، سه مزرعه تولید جوجه یک روزه و تخم نطفه‌دار در استان فعال هستند و نیاز ماهانه کنونی استان 2 میلیون و 700 هزار قطعه جوجه‌ریزی است.

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.