نبود دانشجویان عامل فقدان شور انتخاباتی/ مواجهه غیرعلمی با معضلات به پیچیده‌ترشدن‌شان می‌انجامد

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 - 11:58
رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان از نبود دانشجویان در دانشگاه‌ها به عنوان یکی از عوامل موثر در نبود شور انتخاباتی در یک ماه مانده به انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز پیش رو نام برد.
نبود دانشجویان عامل فقدان شور انتخاباتی/ مواجهه غیرعلمی به پیچیده‌ترشدن‌ معضلات کشور می‌انجامد

حبیب‌الله خجسته‌پور در آئین ویدئو کنفرانسی سپاس و تکریم اساتید دانشگاه سمنان اظهار کرد:  در آستانه برگزاری دو انتخابات ملی و محلی هستیم ، انتخاباتی که امسال به واسطه عدم حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها قطعاً شور و حال گذشته را به شکل سال‌های قبل نخواهد داشت، اما با اینهمه امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های علمی و موجود ، بتوانیم از نقطه نظرات اساتید و دانشجویان به عنوان نیروی محرکه جامعه در حوزه سیاسی بهره جوییم.

وی به رسالت آحاد مردم و خصوصا دانشجویان و نخبگان دانشگاهی در انتخابات پرداخت و افزود: انتخابات ریاست جمهوری ملی‌ترین انتخابات و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، محلی‌ترین انتخابات است و همه ما در این دو انتخبات مهم، هم دعوت به مشارکت و هم در بحث توصیه به انتخاب گزینه‌های اصلح و مناسب برای اداره جامعه وظیفه جدی داریم.

رئیس ستاد انتخابات استان سمنان بر ضرورت دعوت همه مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات تاکید و تصریح کرد: مردم ایران همواره در انتخابات این چهار دهه حضور باشکوه و متعهدانه‌ای داشتند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان همچنین به نقش مهم نخبگان دانشگاهی در آگاهی‌بخشی به جامعه پرداخت و از دانشگاهیان خواست مردم را به حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو دعوت کنند.

خجسته‌پور با ابراز خرسندی از حضور در آیین نکوداشت اساتید فرهیخته دانشگاه سمنان به آنچه بر دانشگاهیان در دوران سخت کرونا رفته پرداخت و گفت: بیش از یک سال است که اساتید دانشگاه‌ها به دلیل شیوع ویروس ناشناخته کرونا از مواجهه چهره به چهره با دانشجویان محروم شده و برخلاف گذشته، به واسطه شیوع کووید19 از شور و هیجان در کلاس‌ها و راهروهای دانشگاه خبری نیست.

وی به نقش مهم نخبگان دانشگاهی در ارائه طریق در حل مشکلات جامعه پرداخت و اظهار کرد: مشکلات جامعه باید عالمانه حل شود، چرا که مواجهه غیرعلمی و غیر مدبرانه با مشکلات موجب پیچیده شدن و حتی افزوده شدن بر آنها می‌شود و در این بین نقش دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاه‌ها در حل عالمانه مشکلات و ارائه راهکارهای دقیق و مناسب حائز اهمیت است.

معاون استاندار سمنان بر لزوم بهره‌گیری از نقش گره‌گشای علم در حل معضلات مبتلابه کشور تاکید و خاطرنشان کرد: امروزه متاسفانه بین علم و نیازهای روز جامعه گسست وجود دارد و ترمیم این گسست در گرو نقش‌آفرینی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌هاست

خجسته‌پور اضافه کرد: هرچند که امروزه به واسطه زحمات اساتید دانشگاه ، تحقیقات ، پژوهش و اجرای مقالات در سطح دانشگاه‌ها وجود دارد اما می‌دانیم چه بسا صرف این موضوع بدون کار بطئی در دیگر حوزه‌ها، به حل مشکلات نمی‌انجامد و از همین رو ما باید تلاش کنیم تا ارتباطی منطقی بین تحقیق و پژوهش و جامعه برقرار کنیم.

وی بر لزوم توجه به امیدبخشی و نشاط آفرینی در جامعه تاکید و با بیان اینکه لازمه ی امید بخشی به جامعه، عمل کردن و حرکت به سمت آینده است ادامه داد: با توجه به شرایطی که کرونا در سطح جامعه ایجاد کرده است حفظ روحیه امید و امیدواری و نشاط ، بالاخص در محیط‌های علمی و تحقیقاتی امری لازم و ضروری است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.