تحریم‌ها با حمایت از شرکت‌های فناور کمرنگ می‌شود

ایرنا چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 - 20:37
اصفهان-ایرنا- معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: شرایطی که تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان ایجاد کرده است با حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، کمرنگ خواهد شد.
تحریم‌ها با حمایت از شرکت‌های فناور کمرنگ می‌شود

به گزارش ایرنا، رسول مهاجر روز چهارشنبه در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: مسوولان کشور در سال‌های اخیر توسعه اقتصاد دانش بنیان و حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دادند و وزارت امور خارجه نیز آمادگی دارد فهرست کامل شرکت‌های فناور را در پایگاه اینترنتی خود اطلاع‌رسانی کند.

وی با بیان‌اینکه وزارت امور خارجه برای معرفی شرکت‌های دانش بنیان در خارج از کشور تلاش می‌کند، اظهار داشت: همچنین اگر سرمایه‌گذار خارجی قصد ورود به کشورمان را داشته باشد، شرایط لازم را برای آن تسهیل و فراهم می‌کنیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید براینکه برای بین‌المللی شدن باید زبان آن را نیز فرابگیریم، تصریح کرد: برای معرفی طرح‌های اقتصادی به کشورهای دیگر، صادرات و جذب سرمایه‌گذار خارجی باید برنامه داشته باشیم زیرا آنها بدنبال طرح و برنامه مشخص و مُدون هستند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه و دستاورد شرکت‌های دانش بنیان مستقر در آن گفت: این شرکت‌ها با وجود تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌های موجود موفق به صادرات محصولات خود به ارزش ۳۷ میلیون دلار در سال ۹۹ شدند که نسبت به سال ۹۸ حدود هفت برابر شد.

جعفر قیصری با بیان‌اینکه مسوولان کشور بر حمایت از شرکت‌های فناور تاکید بسیاری دارند، افزود: لازم است حمایت بیشتری از این شرکت‌ها برای افزایش سهولت در ارتباط با کشورهای خارجی به‌منظور بالابردن صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، گردش مالی شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به سه هزار و۳۵۰ میلیارد تومان رسید و نسبت به سال ۹۸ حدود ۲ برابر شد.

به گزارش ایرنا در این دیدار، جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به بحث و گفت و گو در باره ایجاد فضای معرفی شرکت‌ها توسط وزارت امور خارجه، تنظیم نقشه راه همکاری برای صادرات، رفع مشکلات حمل و نقل، استفاده از تیم متخصص تجاری در دولت، تسهیل دریافت استانداردهای بین‌المللی و درخواست بسته حمایتی از وزارت امور خارجه برای حمایت از صادرات محصولات فناورانه پرداختند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آغاز کرد و اکنون بیش از ۵۸۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار و۸۰۰ دانش‌آموخته دانشگاهی در آن مستقر است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار است.

اصفهان به‌عنوان استان پیشرو در راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که نخستین زمینه‌های رسمی شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان را بوجود آورد، حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش‌بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.