به گزارش خبرگزاری مهر، مختار جلالی در تبریز گفت: در حالی که باید ۴۰ درصد دانشجویان کشور در دانشگاههای مختلف باید مهارتی باشند، تنها ۱۵ درصد این قشر مهارتهای کافی را کسب کردهاند.
وی بر ضرورت توجه به مهارت افزایی در دانشگاهها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای ۲۲۰ هزار دانشجو است.
جلالی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار مدرس در ۵۹۵ مرکز سراسر کشور توزیع شدهاند، ادامه داد: مأموریت و مسئولیت اصلی ما، پذیرش و مهارتی کردن دانشجویان است. قطعاً یکی از راههای مهارتی کردن دانشجویان، وجود زیرساختهای مناسب است که خوشبختانه از نظر ظرفیت سازی زیر ساختها را داریم.
وی خاطرنشان کرد: هر سال میتوانیم حدود ۱۰۰۰ نفر در مراکز فنی حرفهای و دانشگاه جامع علمی کاربردی پذیرش داشته باشیم ولی تعداد داوطلبان کم است بر همین اساس میتوان دانش آموختههای دیپلم فنی و حرفهای را به سمت دانشگاههای مهارتی هدایت کرد.
جلالی تاکید کرد: عمده توجه و اصرار ما این هست که هر سال پذیرش جدید در مراکز علمی کاربردی انجام شود و این پذیرش جدید پویایی جدیدی بر پیکر آموزش علمی کاربردی ایجاد خواهد کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی نیز گفت: بر اساس گزارش و آمار وزارت علوم بالاترین نرخ اشتغال در بین دانش آموختگان، مربوط به دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
فرزان قالیچی مزیتهای تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را چنین تشریح کرد و گفت: شرایط شهریه دانشگاه علمی کاربردی نسبت به بقیه مراکز آموزشی قابل قبول تر است و خوشبختانه با توجه به امکانات عملی مراکز علمی کاربردی دانشجویان میتوانند با حداقل هزینه، مهارتها را کسب کنند.