تورم کالاهای خوراکی در اردیبهشت‌ماه/ قیمت روغن، ترمز برید + جدول

خبرگزاری فارس یکشنبه 02 خرداد 1400 - 16:24
تورم کالاهای خوراکی در اردیبهشت‌ماه/ قیمت روغن، ترمز برید + جدول

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، نرخ تورم نقطه‌ای در اردیبهشت ماه ١٤٠٠ به عدد ٤٦,٩ درصد رسیده است که در مقایسه با ماه قبل ٢,٦ واحد درصد کاهش یافته است. یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٤٦.٩ درصد بیشتر از اردیبهشت ١٣٩٩ برای خرید یک مجموعه کالاها و خدمات یکسان هزینه کرده‌اند.

نرخ تورم نقطه‌ای گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی­ها و دخانیات» با کاهش ٢,٠ واحد درصدی به ٦١.١ درصد و گروه «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» با کاهش ٢.٧ واحد درصدی به ٤٠.٣ درصد رسیده است.

 روغن و چربی‌ها در اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 108.8 درصد یعنی بیش از 2 برابر گران شد. پس از آن شیر و پنیر و تخم مرغ با 75.3 درصد در جایگاه دوم قرار می‌گیرد که معمولا به صورت هفتگی افزایش قیمت غیرمصوب دارند. گوشت قرمز و سفید با 72.9 درصد در رتبه سوم بیشترین افزایش قیمت قرار می‌گیرد. 

تورم ماهانه برخی اقلام خوراکی و خدماتی روند کاهشی دارد، اما در برخی کالاها همچنان تورم ماهانه 4.3 درصدی مشاهده می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.