به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مفید حسینی کوهساری در دومین نشست از سلسله نشستهای بصیرتی حوزههای علمیه با موضوع انتخابات سال ۱۴۰۰ که از طرف مرکز مدیریت حوزههای علمیه، مجمع نمایندگان طلاب و بسیج مدرسه مبارکه فیضیه و دارالشفا در مدرسه مبارکه فیضیه برگزار میشود، با اشاره به پیروزیهای اخیر مسلمانان در غزه و فلسطین اشغالی گفت: حرکت اخیر فلسطینیان تحرک بسیار مهم و بزرگی بوده و اولین بار بود که همه گروههای فلسطینی یکپارچه شدند.
مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه افزود: دومین حرکتی که اولین بار بود انجام گرفت، پاسخ گسترده متقابل از سوی گروههای فلسطینی به جنایتهای رژیم صهیونیستی است؛ در این دوره فرهنگ عمومی مقاومت در بین مردم فلسطین به وضوح درخشید.
حجت الاسلام کوهساری گفت: برای اولین بار در تاریخ بود که تمام مناطق سرزمینهای اشغالی بویژه مناطق استراتژیک آنها همچون فرودگاهها مورد تهاجم گروههای مقاومت قرار گرفتند؛ در این جنگ دوازده روزه زیرساختهای رژیم صهیونیستی مورد آسیب جدی واقع شدند.
وی افزود: اسرائیلیها پیش بینی نکرده بودند که موشکهای فلسطینیها از گنبد آهنین که پدافند خیلی محکمی به حساب میآمد عبور کنند؛ این نشان داد که این رژیم بر خلاف تبلیغاتی که دارند، چقدر شکننده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری تصریح کرد: در این دوره از مبارزات مردم فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی، کاملاً مشهود شد که آنان بدون کمک کشورهای عربی هم میتوانند از خود دفاع کنند.
وی افزود: بیشتر از ۸۵ درصد یهودیان صهیونیست در سرزمینهای اشغالی به پناهگاههای مختلف فرار کردند و ترس و رعب سراسر وجودشان را گرفته بود.
مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه گفت: در این ایام شاهد محکومیت بینالمللی و گسترده در سراسر جهان هم در توده ملل و هم در سطح محاکم حقوقی و دانشگاهی بودیم؛ در ایالت میشیگان آمریکا مردم به طور گسترده به خیابانها آمدند و به دفاع از مردم مظلوم فلسطین پرداختند و همه اینها در حالی بوده است که همه گروههای امنیتی، رسانهای و تبلیغاتی ابرقدرت پشتیبان رژیم صهیونیستی هستند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری ادامه داد: این دستاوردی که امروز ما در خصوص جبهه مقاومت داریم دستاورد یک گروه یا جریان سیاسی یا فرقه مذهبی خاصی نیست و فقط میتوان گفت دستاورد گفتمان اسلام ناب محمدی بوده که به تقابل با گفتمان آمریکایی و صهیونیستی پرداخته و آن را به ستوه آورده است.
وی افزود: ما با توجه به اینکه در پیچ تاریخی هستیم خواهان تعامل از سر عزت با کشورهای غربی میباشیم؛ ما به هر تعاملی تن نمیدهیم.
مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه گفت: یکی از اولویتهای مهم دولت آینده در کشور ما برقراری ارتباط قوی با کشورهای همسایه است و در سیاست خارجه نیازمند بازنگری جغرافیایی در روابط بینالمللی هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری افزود: ما باید با کشورهایی که رابطه سیاسی خوبی با آنان داریم روابط علمی، اقتصادی و فرهنگی نیز برقرار کنیم.
وی ادامه داد: باید به دنبال گفتمان امت اسلامی باشیم و به راه اندازی بازار مشترک اسلامی اقدام نمائیم.
مسئول مرکز ارتباطات و امور بینالملل حوزههای علمیه بیان داشت: باید از واقعیتهای موجود در دنیا استفاده ببریم تا بتوانیم جواب درخور شانی به خونهای پاک شهدا داده باشیم.