به گزارش ایرنا از اعلام روز پنجشنبه شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران، محمود ترفع با بیان اینکه در کلانشهرهای جهان برای پوشش کسری ناوگان حاصل از توقف اتوبوس به دلیل تعمیرات یا تصادفات، ناوگان پشتیبان در اختیار دارند، افزود: تعداد ناوگان پشتیبان با توجه به میزان فرسودگی کل ناوگان تعیین میشود که تعداد اتوبوس مورد نیاز هر خط و اتوبوس پشتیبان آن خط در ناوگان اتوبوسرانی نیز بر اساس برنامهای جامع، تعیین شده است.
وی یادآوری کرد: تأمین ناوگان پشتیبان، یک اصل کلی است که همه شرکتهای حمل و نقل درونشهری و مدیران و متخصصان مربوطه از آن اطلاع و نسبت به آن اشراف دارند.
ترفع اضافه کرد: تهران نیز از این قاعده مستثنی نیست و از این رو، در تمامی توقفگاه های اتوبوسرانی تعدادی ناوگان به عنوان ناوگان پشتیبان وجود دارد تا در صورت ضرورت در خطوطی که نیاز به کمک دارند، مورد استفاده قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه میانگین سن اتوبوسهای پایتخت در بخش عمومی بالای ۱۰ سال و در بخش خصوصی بالای ۱۳ سال است، اظهار کرد: ممکن است تعدادی از اتوبوسها در طول روز خراب شوند و نیاز به تعمیر داشته باشند که بی درنگ اتوبوسهای پشتیبان، جایگزین آنها می شود.
ترفع اضافه کرد: در این چارچوب اتوبوسهای معیوب برای تعمیر، راهی تعمیرگاه میشوند تا اختلالی در خدمترسانی به شهروندان ایجاد نشود.
وی ادامه داد: همه اتوبوسهای شرکت واحد مجهز به جیپیاس هستند و همچنین، نرمافزار تعمیر و نگهداری در تعمیرگاه ها اطلاعات تعمیر و نگهداری اتوبوسها را نگهداری میکند.
ترفع اضافه کرد: هر روز اتوبوسهایی که نیاز به تعمیر دارند، یا ارجاع میشوند که نمایندگی مجاز شرکتهای خودروساز هستند و یا به تعمیرگاههای اختصاصی شرکت واحد اعزام می شوند و درصد اتوبوسهایی که در خطوط مشغول به کارند و درصد اتوبوسهایی که در تعمیرگاهها متوقف هستند، برای همه ی ادوار مشخص است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به این پرسش که آیا از قطعات این اتوبوسها برای تعمیر اتوبوسهای فرسوده یا نیازمند تعمیر استفاده میشود؟ تأکید کرد: حتماً پاسخ منفی است. مگر میشود به خاطر نیاز به یک قطعه تعمیری، یک دستگاه اتوبوس ۲کابین را از کار انداخت و بلااستفاده کرد؟
آغاز عملیات احداث معبر جدید در گذر خروجی حرم مطهر
شهردار منطقه ۱۹ اعلام کرد: عملیات عمرانی احداث معبر جدید در خروجی پارکینگ حرم مطهر واقع در بزرگراه خلیج فارس با هدف سهولت تردد خودروها آغاز شده است.
علی توکلی در این باره گفت: احداث این گذر جدید در قالب ۲ هزار و ۶۰۰ متر مکعب خاکبرداری طی ۲ هفته گذشته آغاز شده و در ادامه نیز ضمن احداث ۸۰۰ متر جدول و کانیو، ۵۰۰ متر مربع پیاده روسازی در حال انجام است.
وی بیان کرد: احداث این معبر جدید در پاسخ به درخواست معاونت های خدمات شهری و محیط زیست و حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و نیز تولیت حرم مطهر در راستای رفع مشکل آبگرفتگی در این محدوده و ارتقاء امنیت تردد خودروها صورت گرفته است.
توکلی با اشاره به اینکه این معبر جدید اهمیت زیادی نیز در تسهیل تردد خودروها و کاهش ترافیک محدوده بویژه در ایام سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) خواهد داشت، افزود: طبق پیش بینی و برنامه ریزی انجام شده ۸۰۰ تن آسفالت صرف احداث این معبر جدید می شود.
شهردار منطقه ۱۹ همچنین از ادامه عملیات روکش آسفالت در ورودی دهکده توحید از اتوبان قم خبر داد و افزود: تاکنون ۳۰ تن آسفالت در مساحتی نزدیک به ۱۵۰ متر مربع از محدوده این دهکده آسفالت شده است.
توکلی با نگاهی به پروژه های عمرانی توسعه محله ای این منطقه نیز گفت: لکه گیری آسفالت در خیابان میرزایی جنوبی(کوچه اسدی)، دولتخواه جنوبی خیابان گلبرگ، خیابان احمد خمینی (کوچه همت)، خیابان عیسی بگلو (کوچه مدرسه) با پخش در مجموع ۳۰ تن آسفالت از جمله این اقدامات محسوب می شود.
وی ادامه داد: ضمن اینکه عملیات لکه گیری آسفالت در خیابان ماهور با مصرف ۲۸ تن آسفالت و روکش آسفالت خیابان مهران نیز با پخش ۳۱ تن آسفالت در راستای بهسازی این معابر به اتمام رسید.