محمدرضایی اصل در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به آغاز طرح سنجش بینایی در شهرستان ری اظهار داشت: 122 هزار کودک در شهرستان ری واجد شرایط شرکت در طرح پیشگیری از تنبلی چشم هستند که بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تا پایان سال 116 هزار نفر از این کودکان سنجش بینایی میشوند.
وی افزود: اجرای طرح سنجش بینایی از ابتدای تیرماه تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت و هماکنون بیش از 30 مربی در 37 پایگاه دائمی و غیردائمی برای اجرای این طرح مشغول به فعالیت هستند و خدمات دهی در روستاها توسط تیمهای سیار انجام میشود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری عنوان کرد: سال گذشته در طرح غربالگری بینایی 35 هزار کودک 3 تا 6 سال دچار مشکات بینایی شناسایی شده و تحت پوشش قرار گرفتند که البته این آمار با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم مراجعه بسیاری از کودکان در سال گذشته به مراکز بینایی سنجی کاهش یافته است.
رضایی اصل با اشاره به اینکه در زمینه کودکانی مبتلا به تنبلی چشم ر آمار دقیقی در دسترس نیست ابراز داشت: بهترین سن پیشگیری و کمک به بهبود وضعیت بینایی در سنین زیر 6 سال است که به زمان طلایی معروف است و در سال گذشته طبق معاینات انجامشده 2 هزار و 277 فرد مشکوک تشخیص داده شده که پیگیری لازم توسط این سازمان جهت درمان و مراقبت انجام میشود.
وی با بیان اینکه بیتوجهی به تنبلی چشم در کودکان موجب نابینایی آنها میشود تاکید کرد: تنبلی چشم یکی از علل شایع کم بینایی و نابینایی یکچشمی و گاهی دوچشمی در کودکان است که در بسیاری موارد قابلپیشگیری است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: خانوادهها میتوانند برای سنجش بینایی کودکان خود به پایگاههای سنجش پیشبینیشده واقع در مهدهای کودک، مراکز پیشدبستانی و خانههای بهداشت در شهر و روستاهای شهرستان ری مراجعه کنند.
انتهای پیام/س