اصالت لواسان را حفظ کرده ایم

همشهری آنلاین پنج شنبه 10 تیر 1400 - 11:04
«توتک» یکی از شیرینی‌های سنتی لواسان است که اکنون توسط چند نفر در کارگاهی جمع و جور، پخته و در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.
لواسان

«شهناز نظری» یکی از بانوانی است که در کارگاه شیرینی‌پزی توتک در سبو بزرگ مشغول پخت وپز این شرینی خوش طعم است. او می‌گوید: «توپر، قندی، شیرمال و گردویی ۴ نوع توتک است که قدیم‌ترها در همه خانه‌های لواسانی‌ها به‌خصوص در ایام نوروز پخته می‌شد. حدود ۱۰ سال است که در کارگاهی که آقای رشیدی از اهالی لواسان در سبو بزرگ راه‌اندازی کرده، مشغول کار هستم. از زمان‌های گذشته این شیرینی در همه خانه‌ها پخته می‌شد و لواسانی‌ها به‌خصوص در ایام نوروز از مهمانانشان با این شیرینی پذیرایی می‌کردند. ما برای احیای سنت و حفظ دستور پخت شیرینی توتک و حفظ اصالت لواسان تلاش می‌کنیم و حمایت از کــارآفریـــنان می‌تواند موجب رونق این حرفه شود.»

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.