شهرکرد - ایرنا -گوشت مرغ یکی از پر مصرفترین کالاهای غذایی در کشور است و با توجه به نیاز بازار چهارمحال و بختیاری، به طور میانگین در هر شب ۸۹ تن مرغ در کشتارگاههای صنعتی مرغ استان آماده ورود به بازار میشود. مسوولان استانی برای بررسی نحوه عرصه گوشت مرغ به طور سرزده از کشتارگاه دیدن کردند.
منبع خبر "
ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.