به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح بزرگترین کارخانه ساخت قوطی کشور در کرمانشاه با اشاره به سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در این پروژه، اظهار کرد: این کارخانه با ظرفیت تولید ۷۶۰ میلیون قوطی در سال، موجب خودکفایی کشور در این زمینه میشود.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این کارخانه قابلیت صادرات قوطی را نیز خواهیم داشت، افزود: زیرساختهای این کارخانه برای ۲ فاز عملیاتی پیش بینی شده است که امروز یک فاز آن افتتاح شد و میتوان ظرف یکسال آینده فاز دوم آن را با توجه به مهیا بودن زیرساختها با بومی سازی تجهیزات و امکانات مورد نیاز راه اندازی کرد.
رئیس بنیاد مستضعفان تاکید کرد: راه اندازی کارخانه ساخت قوطی در کرمانشاه علاوه بر صرفهجویی و خروج صدها میلیون دلار ارز، با ایجاد زمینه صادرات موجب ارز آوری نیز برای کشور خواهد بود.
فتاح توضیح داد: تجهیزات کارخانه قوطی سازی در کرمانشاه حدود ۱۸ ماه پیش از چندین کشور خارجی خریداری و نصب شده بود که باید توسط مهندسین این کشورها راه اندازی و تحویل میشد، اما به بهانه تحریم و سپس شیوع ویروس کرونا حاضر به حضور در ایران و راه اندازی تجهیزات این کارخانه نمیشدند.
وی تصریح کرد: ما برای راه اندازی این کارخانه یا باید با هزینه مضاعف منتظر مهندسین خارجی میبودیم و یا اینکه با تکیه بر توان داخلی آن را در کمترین زمان ممکن راه اندازی میکردیم.
فتاح با تاکید بر اینکه تمام تجهیزات این کارخانه توسط جوانان و مهندسین کشور راه اندازی شده است، افزود: کارخانه قوطی سازی کرمانشاه یکی از پیچیدهترین کارخانجات کشور از نظر تکنولوژی نرم افزاری و سخت افزاری است.
وی بیان کرد: راه اندازی این کارخانه در کرمانشاه زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر بومی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم کرده و با توسعه این کارخانه میتوان افراد بیشتر را مشغول به کار کرد.