به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران، همزمان با شب اول ماه محرم و روز گرامیداشت شهدای مدافع حرم، آیین گرامیداشت یاد فرمانده دلاور گردان عمار شهید مصطفی صدرزاده با حضور علیرضا مختارپور، دبیر کل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، محمد صدرزاده، پدر شهید و سمیه ابراهیمپور، همسر شهید به همراه نشست جمعخوانی کتاب «اسم تو مصطفاست» با حضور راضیه تجار مولف اثر، در بستر فضای مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمدصدرزاده، پدر شهید گفت: فرزند شهید من بیش از آن بحثی که در زمان جنگ و دفاع از میهن مطرح بود، برای دفاع از دین رفت.
او با تشکر از مولف به جهت قلم ساده و روان که در نگارش کتاب «اسم تو مصطفاست» به کار برده گفت: خانم تجار قلم زیبایی در گفتوگو با عروس من خانم سمیه ابراهیمپور که همسر شهید هستند داشته است، خدا را شکر اهل بیتی هستیم و فرزندم در راه اهل بیت جان خود را تقدیم کرد و شهید شد و قطعاً همین موضوع ماندنی است.
در ادامه سمیه ابراهیمپور، همسر شهید مصطفی صدرزاده به بیان خاطرات خود از روزهای نگارش کتاب پرداخت و گفت: از همان روزهای اول که خانم تجار به جهت جمعآوری خاطرات و گرفتن مصاحبه پیش ما میآمد، مصادف شده بود با اوج اتفاقات محله ما، در آن روزها که تازه مصطفی به شهادت رسیده بود، هر روز خبر شهادت یا جانبازی یکی از بچههای محل و دوستان او را میشنیدیم که این خود سبب زنده شدن خاطراتمان میشد.
او افزود: شهدا در زمان حیات از اولیاءالله هستند و خدا را شاکرم که ازدواج با مصطفی را قسمت من کرد، حدود ۹ سال با جسم خاکی او زندگی کردم و حال حدود ۱۴ سال است با یاد و خاطرات او زندگی میکنم.
همسر شهید تصریح کرد: زندگی با مصطفی سراسر محبت خاص و عشق بود، زندگی ما نیز همانند دیگر مردم با پستی و بلندیهایی همراه بود اما ما با عشق تمام آنها را سپری کردیم و خاطرات نابی در ذهن رقم زدیم.
او در پایان سخنانش گفت: الحمدالله آقا مصطفی به خواستهاش رسید و عاقبت به خیر شدند و ما هم چیزی بیش از این نمیخواهیم، حال جسم او در کنار ما نیست ولی حضور و عنایت خود آقا مصطفی در این ۱۴ سال کمک ما بوده است، امیدوارم امانتی را که دستم دادند جزو یاران امام زمان (عج) تحویل او دهم.
در ادامه نشست راضیه تجار مولف کتاب «اسم تو مصطفاست» گفت: من تا کنون کتابهای زیادی درباره شهدا و زندگیشان نوشتهام، شهید بابایی، علیزاده، محبوبه دانش و..، آنها خود مرا دعوت به نوشتن کردهاند تا با نوشتن کتاب آنها ایدئولوژی، زندگی و خط مشی آنها را ثبت کنم و به رشته تحریر درآوردم و همین امر سبب شیرین شدن راه و مسیر زندگیام شده است.
او افزود: از میان تمام شهدایی که تا کنون زندگینامهشان را نوشتهام مصطفی صدرزاده زندگی متفاوتی داشت، در عین اینکه جوانی فعال، باهوش، باانگیزه و معلمی متعهد بود بینهایت خانوادهدوست نیز بودهاند و در عین عشق به خانواده به قد کشیدن فکر میکرد تا در جهت رسیدن به هدف بزرگ خود مدافع حرم شد و ترک زن و فرزند و جان خویش کرد و جان فدا کرد و پرواز کرد.
در ادامه نشست جمعی از کتابداران و اعضای کتابخانههای فیروزکوه، ورامین، قدس، قرچک و تهران به جمعخوانی بخشهایی از کتاب پرداختند.
این نشست به صورت زنده از فضای اسکای روم اداره کتابخانه های عمومی استان تهران به نشانی
https://www.skyroom.online/ch/tehranplir/farhangi پخش شد.
انتهای پیام