حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام روز چهارشنبه در دومین جلسه نماز و زکات استان با تاکید بر اینکه مساله زکات یک مساله مهم است و در قرآن نیز به آن به همراه نماز تاکید شده است، افزود:هماکنون در استان بانک اطلاعاتی مبلغان و آمران زکات تشکیل شده است و با راهاندازی بانک اطلاعاتی مودیان زکات نیز میتوان از ظرفیت آنها برای امر اطلاعرسانی و فرهنگسازی در این حوزه استفاده کرد.
وی اظهار داشت: هماکنون برای اقامه نماز مسجد، و پایگاه نماز جماعت و نماز جمعه فعال است و برای زکات پایگاههای قوی و جهتدهنده فعال نیست و باید پایگاههای زکات در سطح کشور و استان فعالتر و پویا تر شود و تشکیلاتی قوی در حوزه زکات در استان تشکیل شود.
نکونام به کمرنگ بودن بحث تبلیغات در حوزه نماز و زکات در استان اشاره کرد و گفت: بحث فرهنگسازی و تبلیغ در حوزه نماز و زکات باید فراگیرتر و گستردهتر باشد.
امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه پرداخت زکات از ارکان تقویت کننده یکی از پایههای اقتصادی کشور است ،گفت: مردم در این امر مهم سهیم باشند.
به گفته وی، مردم ولایتمدار استان و کشور در پرداخت زکات و خمس مشکل ندارند و مردم با تمام رضایت قلبی زکات و خمس مال خود را پرداخت میکنند که این امر ناشی از ایمان افراد است.
وی بر استفاده از ظرفیت تبلیغات و رسانهها برای افزایش مشارکت مردم و فرهنگسازی در حوزه پرداخت زکات تاکید کرد و گفت: باید تمام فرصتها برای اقامه پرداخت این فریضه به عنوان یکی از پایههای اقتصادی جامعه فراهم شود تا نقش اقتصادی جامعه به سامان برسد.
نکونام با انتقاد از اینکه اطلاعرسانی و فرهنگسازی در حوزه زکات کمرنگ است، اظهار داشت: در جامعه اسلامی به همان میزان که فرهنگ درونی و اقامه نیاز نیاز است به اقتصاد اجتماعی نیز نیاز است و در کنار هم قرار گرفتن نماز و زکات یک پیام دارد که نماز به عنوان فرهنگسازی و ارتباط عمیق درونی جامعه با خدا و زکات به معنای سالمسازی اقتصاد جامعه و معیشت جامعه است .
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در ادامه به برکات اقامه نماز اشاره کرد و گفت: اقامه نماز یک واجب الهی است و باید دقت شود که برپایی و اقامه نماز از عمق وجود انسان باشد نه اینکه اقامه نماز از روی عادت انجام شود.
نکونام با اشاره به برپایی نماز جماعت در ادارات و مدارس و اماکن عمومی تاکید کرد و گفت: برپایی نماز در ادارات نباید در حد گزارش دهی باشد.
به گزارش ا یرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹هزار نفر است.