مسعود یگانه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ارائه خدمات درمانی به یک بیمار کرونایی علاوه بر داروهای خاص نیاز به تامین اکسیژن و تختهای مجهز دارد که در این زمینهها با کمبود روبرو هستیم.
وی به خستگی کادر درمان ناشی از جولان ویروس کرونا در ۱۸ ماه گذشته اشاره کرد و گفت: بیشترین توان بیمارستان امام (ره) خلخال و پرسنل آن صرف رسیدگی به حال بیماران کرونایی میشود.
وی گفت: برغم توقف سیر صعودی ابتلا به کرونا و بستریهای بیماری کووید. ۱۹ در خلخال ۹۰ درصد بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی این شهر در اختیار بیماران کرونایی قرار داشته و کنترل کامل بیماری نیازمند همکاری متعهدانه مردم است.
وی بیان کرد: کنترل و کاهش ابتلا و بستری کرونا تنها با فعالیت بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان درمانی محقق نمیشود و دستیابی به اهداف قطع زنجیره کرونا در کنار افزایش سرعت تزریق واکسن به واجدین شرایط نیازمند همکاری متعهدانه مردم در رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است.
سرپرست فرمانداری خلخال افزود: برغم تلاش مجموعه دانشکده علوم پزشکی ، اعضای قرارگاه زیستی مقابله با کرونا و تلاش و همکاری بسیج در حوزههای مختلف از جمله کنترل وضعیت بیماران در قرنطینه ، ادامه کمکهای مومنانه به خانوارهای درگیر و یا در معرض کرونا ، هنوز بیماری کووید. ۱۹ در این شهرستان بطور کامل کنترل نشده و احتمال تشدید سویه موج پنجم و افزایش ابتلا دور از انتظار نیست.
یگانه اظهارکرد: در حالی که مردم خلخال رتبه نخست استان اردبیل در رعایت پروتکلهای بهداشتی در عزاداری محرم امسال را به خود اختصاص دادند ولی تجمعات قبل از محرم در مجالس مختلف ،عادیانگاری ، بازارگردی، خریدهای دستهجمعی ، کاهش رعایت پروتکلها و حضور در محافل ختم و عروسی منجر به افزایش بستریهای بیمارستانی و خانگی شد و بهبودی تعداد قابلتوجهی از درگیرشدگان با کرونا زمانبر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ بیمار کرونایی در حال بستری و درمان در بیمارستان خلخال بوده و به همین تعداد بیماران در خانههای خود بستری بوده و از بیمارستان داروهای روزانه را دریافت میکنند، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته بستری جدید به جمع بیماران بستری اضافه نشده و فوتی کرونا نیز یک نفر است.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.