کیامرث حاجی زاده در بازدید از بیمارستان شهرستان بهمئی، افزود: بنا بر تاکید استاندار یکی از پروژه هایی که باتوجه به نیاز امروز مردم به ویژه در ایام شیوع کرونا لازم است هرچه سریع تر در شهرستان بهمئی تعیین تکلیف شود، راه اندازی بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان بهمئی است.
وی اظهار کرد: پیرو نشست هایی که در گذشته برگزار شد باید یک سری هماهنگی هایی در این خصوص صورت می گرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در بحث راه اندازی بیمارستان نرگسی گچساران یک حمایت همه جانبه ملی و استانی شکل گرفت و از طرف دیگر پای کار بودن استاندار، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، همراهی فرماندار و همه مسئولان و برنامه ریزی های خوبی که در گچساران داشتیم موجب شد این بیمارستان در یک بازه زمانی کوتاه وارد مدار شود.
حاجی زاده با تاکید بر اینکه بیمارستان بهمئی یکی از نیازهای ضروری در استان به ویژه شهرستان بهمئی است، بیان کرد: هدف از نشست امروز مشخص کردن یک برنامه زمان بندی برای بیمارستان بهمئی همچون بیمارستان نرگسی است و مقرر شد این بیمارستان تا دو ماه آینده به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه کار مهمی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: برخی تجهیزات بخش های مختلف بیمارستان باید ساخته و وارد شوند و پیمانکار در بحث تکمیل ابنیه ساختمان و دانشگاه علوم پزشکی در بخش وارد کردن تجهیزات تمام تلاش خود را به کار گیرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تجهیزات بیمارستان به صورت کامل خریداری شده است، ادامه داد: اکثر تجهیزات وارد استان شده و مابقی در حال ارسال است.
حاجی زاده عنوان کرد: در بخش های خدماتی و پشتیبانی مثل لاندری (خشکشویی)، تصفیه فاضلاب بیمارستان، رستوران و آشپزخانه، بخش های خدماتی، تاسیسات و تابلوهای برق بازه زمانی مشخص شد.
وی گفت: در مجموع با توافقی که بین دانشگاه علوم پزشکی و پیمانکار انجام گرفت، مقرر شد طی دو ماه آینده بیمارستان به بهره برداری برسد تا مردم شهید پرور شهرستان بهمئی بتوانند از ثمرات آن استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، گفتنی است فرماندار بهمئی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، متولیان حوزه بهداشت و درمان در بهمئی و پیمانکار پروژه، حاجی زاده را در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان همراهی کردند.
انتهای پیام