احد طایری روز پنشجشنبه در یک گفتگوی خبری اظهار کرد: عملکرد این محصول ۸۰۰ کیلو در هکتار برآورد شده و پیش بینی می شود از کل باغات سماق شهرستان، بیش از ۵۶۰ تن محصول برداشت شود و عملیات برداشت شود که البته برداشت این محصول از اواخر مرداد ماه آغاز شده و تا اواخر شهریور ادامه می یابد.
وی ادامه داد: سماق در این شهرستان به وسعت کل ۷۰۰ هکتار وجود دارد که از این مقدار ۵۵۰ هکتار به صورت جنگلی و ۱۵۰ هکتار بصورت دست کاشت می باشد که از لحاظ کیفیت، رنگ و طعم در رتبه اول کشور قرار دارد، این سماق تولیدی در کارگاه های سماق کوبی موجود در منطقه که به پنج مورد افزایش یافته در شرایط بهداشتی فرآوری و بسته بندی می شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هوراند افزود: سماق به لحاظ ارزش غذایی و دارویی، یکی از محصولات منحصر به فرد شهرستان هوراند می باشد که این شهرستان را به پایتخت سماق استان و منطقه تبدیل کرده است.
طایری اضافه کرد: در سال های اخیر توسعه باغ های سماق با استفاده از روش کشت بافت و بذر، غیر از روش مرسوم پاجوش توسط کارشناسان این مدیریت در حال پیگیری می باشد تا اراضی شیبدار مستعد کشت سماق هر چه سریعتر به باغات سماق تبدیل شوند.