الماس قبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه طرح تکمیل زیرساخت های اردوگاه اقامتی بی بی حرم حکیمه (س) جزو پروژه های جهش تولیداست اظهار داشت: انجام اقداماتی چون ادامه دیوار چینی،اصلاح ورودی ،تعمیر سرویس های بهداشتی،روشویی و حمام ها از بخش های مختلف این طرح است.
وی بیان کرد: طرح تکمیل زیرساخت های اقامتی بارگاه بی بی حکیمه (س) با ۱۸میلیارد ریال اعتبار از محل بودجه طرح های جهش تولید و منابع استانی برای تکمیل,نوسازی و تجهیز کمپین اقامتی حرم بی بی حکیمه (س) در این شهرستان اجرا می شود.
وی تاکید کرد:پیمانکار این طرح پس از انجام مراحل قانونی مناقصه تعیین شده و براساس قرارداد این طرح تا چهار ماه آینده تکمیل می شود.
قبادی عنوان کرد:بهره برداری از طرح توسعه زیرساخت های اردوگاه اقامتی نزدیک این بارگاه نورانی افزون بر رونق گردشگری مذهبی پنج فرصت شغلی جدید نیز فراهم می کند.
رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گچساران بیان کرد: همچنین امسال پنج میلیارد ریال اعتبار از محل منابع مالی استانی برای افزایش زیرساخت های روشنایی و محوطه سازی حرم بی بی حکیمه (س) تخصیص یافته است.
وی با اشاره به سابقه ریزش کوه های مشرف به حرم بی بی حکیمه (س) گفت: استفاده از محوطه حرم برای خواب باید ممنوع شود تا ضمن امنیت بهتر زائران بستر استقبال سرمایه گذاران برای اجرای طرح های گردشگری در این مکان مقدس فراهم شود.
بارگاه نورانی حضرت بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) در گچساران به عنوان یکی از قطب های اصلی گردشگری مذهبی در جنوب کشور تا پیش از انتشار ویروس کرونا سالیانه میزبان یک میلیون نفر زایر بود.
کمبود زیرساخت هایی مانند زائرسرا،هتل و رستوران باعث شده گردشگران نتوانند در این مکان اقامت کنند و فرصت ایجاد ده ها شغل نیز از دست می رود.
وجود چشمه آب گرم،قرار داشتن شکل منحصر به فرد بقعه متبرکه بی بی حکیمه (س) در دل کوه و اقلیم مفرح این منطقه به ویژه از مهرماه تا اواخر اردیبهشت ماه از جذابیت هایی است که شوق مردم برای بازدید از این مکان را بیشتر کرده است.
بارگاه نورانی حضرت بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) در گچساران به عنوان یکی از قطب های اصلی گردشگری مذهبی در جنوب کشور تا پیش از انتشار ویروس کرونا سالیانه میزبان یک میلیون نفر زایر بود.