یعقوب کشاورز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: حتی برگزاری دورههای مربیگری و داوری نیز نیازمند بازگشایی استخر است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰۰ نفر شناگر تیمی که عضو تیمهای هیئت شنای استان اردبیل هستند، در سطح استان فعالیت دارند، تصریح کرد: ۴۰۰ نفر مربی و حدود ۵۰ نفر داور نیز در استان اردبیل فعالیت میکنند.
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلوی استان اردبیل با بیان اینکه تقریباً از بین فعالان رشتههای شنا، شیرجه و واترپلو تقریباً ۵۰ درصد خانم و ۵۰ درصد آقا هستند، تصریح کرد: بخش خصوصی هیچگونه فعالیتی در شنای استان اردبیل ندارد و فعالیت اسپانسری را شاهد نیستیم.
کشاورز ادامه داد: اکثر فعالیتهای این هیئت مختص به هیئت شهرستان اردبیل است و در شهرستانهای دیگر باتوجهبه تراکم جمعیت، عدم وجود مربیان و عدم حمایت مناسب از طرف اداره ورزش و جوانان، شاهد فعالیتهای قابلتوجهی نیستیم.
به گفته این مسئول، در شهرستانهای بیلهسوار و پارسآباد هیئت شنا، شیرجه و واترپلو فعالیت بیشتری دارند و قبل از شیوع ویروس کرونا مسابقات مختلف در این دو شهرستان برگزار میشد.
وی با بیان اینکه مهمترین چالش پیشروی هیئت شنای استان اردبیل نداشتن استخر اختصاصی برای هیئت استان است، اضافه کرد: در طول چندین سال گذشته این موضوع را با جدیت و با همکاری فدراسیون شنا از وزارت ورزش و اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل پیگیر بودیم که تا به امروز نتیجه نداده است.
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلوی استان اردبیل ادامه داد: اگر استخر در اختیار هیئت قرار بگیرد، حتماً میتوانیم با تمرینات مناسب و برگزاری مسابقات مختلف، اسپانسر جذب کرده و خودم نیز اگر استخر اختصاصی به هیئت استان داده شود، حاضرم بهعنوان بخش خصوصی از این ورزش بهصورت اسپانسری حمایت کنم.
انتهای پیام