کیفیت پایین
کیفیت خوب
عصر ایران؛ فرزانه احمدی ــ حسن ظهوری ــ چند سالی است در اصفهان پساب در زایندهرود رها میشود و در کشاورزی به کار میرود. این پساب بوی بدی دارد، در بعضی جاها تیرهرنگ است و کف روی آن دیده میشود.
بوی بد و رنگ تیره پساب، طبق استانداردهای تدوین شده توسط سازمان محیط زیست در سال 1373، نشان از وجود آلودگی و تصفیه نامناسب آن است. برای روشن شدن موضوع پسابی که به نظر میرسید از تصفیهخانه شرق اصفهان به بستر زایندهرود میریزد را به آزمایشگاه فرستادیم. نتایج حاصل قابل توجه و نگران کننده بود.
به گفته کارشناسان، نبود استانداردهای لازم در پساب، نه تنها محصول نهایی را غیر قابل اطمینان میکند، که سلامتی کشاورز را هم به خطر میاندازد. بسیاری از کارشناسان آب و فاضلاب معتقدند که نباید از پساب برای کشاورزی استفاده شود و بهتر است آن را در صنایع مورد استفاده قرار دهند. این درحالیست که نه تنها پساب جنوب شرق اصفهان در بستر رودخانه رهاسازی میشود که در نهایت به مصرف کشاورزی میرسد. موضوعی که لازم دستگاه قضایی به آن ورود کند.
گزارش را ببینید تا بیشتر دراینباره بدانید