مجید شایق روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۹۱۳ فرصت شغلی نیز از سوی صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی در این مدت به مراکز کاریابی معرفی شده است.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۳۳ نفر در مدت مشابه سال گذشته در سامانه کاریابی های شهرستان ری ثبت نام کرده بودند، خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی تعداد بیکاران شهرستان افزایش یافته بود.
شایق اضافه کرد: وضعیت اشتغال شهرستان در سال جاری به دلیل بهتر شدن شرایط کشور از لحاظ شیوع کرونا و آمادگی صاحبان صنایع با شیوع این ویروس از سال گذشته بهتر شده است.
وی نداشتن مهارت در بین جویندگان کار را از معضل های حوزه اشتغال این شهرستان برشمرد و افزود: متاسفانه بیشتر جویندگان کار که در کاریابی ها ثبت نام می کنند از مهارت های لازم برخوردار نیستند.
شایق در ادامه به طرح کاروزی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری اشاره و اضافه کرد: بیکاران دارای مدرک کارشناسی و بالاتر با ثبت نام در سامانه کارورزی به نشانی http://portaltvto.com/karvarzi می توانند سه تا ۶ ماه ضمن آموزش مهارت فنی ماهانه پنج میلیون ریال به عنوان حقوق دریافت می کنند.
این مسئول یادآور شد: متقاضیان ضمن داشتن کارت پایان خدمت باید حداکثر ۳۵ سال داشته باشند و همچنین طی ۲ سال گذشته کمتر از سه ماه بیمه داشته باشند.
شایق با بیان اینکه در طرح کارورزی به کارفرمایان نیز تسهیلاتی داده می شود، گفت: کارفرمایانی که دارای مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور باشند و نیرویهای دارای مدرک کارشناسی و بالاتر را جذب نمایند از معافیت بیمهای به مدت ۲ سال برخوردار می شوند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) در حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب تهران واقع شده است.