براساس تازهترین تصمیمات ستاد اقتصادی دولت، حذف تدریجی ارز ۴۲۰۰ تومانی در دستور کار قرار دارد و یکی از جدیترین گزینههاست. در این میان، اگرچه روزگاری هزاران قلم کالا، مشمول ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی میشدند، ولی در سه سال اخیر این تعداد ابتدا به صدها قلم کالا و در ادامه به دهها قلم کالا کاهش یافت تا اینکه در حال حاضر تعداد اقلامی که ارز ۴۲۰۰ تومانی میگیرند، کمتر از انگشتان دو دست است.

به گزارش خبرنگار پارسینه، قطعا یک روزی باید با ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی خداحافظی کرد؛ اما آن روز، قطعا این روزها، هفتهها و ماههای آینده نیست و نباید باشد.
اوضاع معیشتی مردم اصلا حال و روز خوشی ندارد و تورم افسار گسیخته، سفرها را کوچک و کوچکتر کرده است. در این شرایط، اوضاع اقتصادی مردم آنقدر خراب است که رئیس جمهور، تورم را خط قرمز دولت سیزدهم اعلام کرده است.
حذف کامل ارز ۴۲۰۰ تومانی در شرایطی فعلی، قطعا شوک آور خواهد بود و سفرهای مردم را نه بزرگتر بلکه کوچکتر خواهد کرد. برهمین اساس، به سران قوا که در حال تصمیم گیری درباره حذف یا ادامه ارز ۴۲۰۰ تومانی هستند، پیشنهاد میشود از هر گونه اقدام شتاب زده و شوک آور به بازار جدا خودداری کند، وگرنه عواقب عیرمنتظره و وحشتناکی در انتظار خواهد بود.
اینکه فردی یا افرادی فکر میکنند با حذف ناگهانی و کامل ارز ۴۲۰۰ تومانی قهرمان داستان خواهند بود، کاملا اشتباه فکر میکنند. بهترین تصمیم درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی با کمترین عواقب، حذف تدریجی و کاملا هوشمندانه و مدیریت شده است.
البته از ستاد هماهنگی اقتصادی دولت خبر میرسد که براساس تازهترین تصمیمات، حذف تدریجی و نه کامل ارز ۴۲۰۰ تومانی در دستور کار قرار دارد و یکی از جدیترین گزینههاست؛ اگرچه چندین سناریوی دیگر هم روی میز است.
همچنین مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی از احتمال گنجاندن پرداخت یارانه مستقیم ارزی به مردم در لایحه بودجه سال آینده کل کشور (تغییر شکل نحوه پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی) خبر داده و گفته است: امیدواریم بتوانیم آن را به
بودجه سال آینده برسانیم تا بالاخره مردم اثرش را ببینند، چون کسانی که مصرف کننده اند رسما اعلام میکنند که کمکی به آنان نمیکند و بخشی از آن وارد بازار دلالی میشود.
براساس آمارهای رسمی، در نیمه اول امسال حدود ۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به
کالاهای اساسی و دارو تخصیص یافته است.
اگرچه روزگاری هزاران قلم کالا، مشمول ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی میشدند، ولی در سه سال اخیر این تعداد ابتدا به صدها قلم کالا و در ادامه به دهها قلم کالا کاهش یافت تا اینکه در حال حاضر تعداد اقلامی که ارز ۴۲۰۰ تومانی میگیرند، کمتر از انگشتان دو دست است.
منبع خبر "
پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.